Oskar popularnosti bez Darka: Lazić ispalio bečku publiku!

Autor:

Zabava

31.05.2018

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić nije se pojavio na Bečkom oskaru popularnosti, gde je trebalo da primi nagradu za pevača godine. Kako saznajemo, folker se nije udostojio ni da obavesti organizatore o svom nedolasku, pa su doživeli neprijatnost kada je u jednom prestižnom klubu gde se sve dešavalo trebalo da saopšte publici da najavljenog Lazića ipak neće videti na sceni.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

- Darku je bilo plaćeno sve - putni troškovi, hotelski smeštaj i hrana, ali uprkos tome što je sve unapred bilo dogovoreno i što je najavljivan kao jedna od najvećih zvezda, pevač nije ispoštovao publiku na manifestaciji koja se održava 11. put u austrijskoj prestonici. Ovakav potez i ispaljivanje u poslednjem trenutku šokirali su sve koji su u sredu uveče došli samo zbog njega, pogotovo što je Darko često u Austriji i važi za jednog od najpopularnijih i najplaćenijih pevača, koji puni bečke diskoteke i klubove - kaže naš izvor iz Beča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading