Bekvalčeva uzvraća udarac Lazukiću: Od svih svojih nekretnina prepisaću ti kućicu za pse!

Autor: Z. S. Radulović - D. Lukić

Zabava

01.06.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je brutalno pretukao svoju još uvek zakonitu suprugu Natašu Bekvalac Luka Lazukić sada zahteva da mu pevačica isplati 20 miliona dinara, koje je, prema njegovim procenama, na nju potrošio dok su bili u braku jer će joj, u suprotnom, uzeti imovinu. Naime, Lazukić od nje pravnim putem traži da mu prepiše veći deo nekretnina koje poseduje, od njenog imanja u Čeneju do stana koji je u njenom vlasništvu na Dedinju, ukoliko mu ne isplati pomenutu sumu novca.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Nataša i Luka

Kada je obaveštena o svemu što Luka od nje potražuje, pevačica je ostala u šoku s obzirom na to da je sve to mukotrpnim radom sama stekla. Navodno se od muke sa prijateljima čak i našalila da mu može ostaviti samo kućicu za pse, dok je na njegove optužbe odlučila da reaguje uz pomoć tima advokata, koji će dokazati koliko je sve što Lazukić traži smešno.

- Nataša je upoznata s tim za šta ju je sve suprug tužio i sve bi možda bilo smešno da nije žalosno. Bliskim prijateljima se jedino poverava, pa vedar duh nije izgubila i u najvećem apsurdu koji ju je snašao.

- Luka će od mene uspeti da dobije samo običnu kućicu za pse - našalila se od muke kad je podelila sa najbližima šta ju je snašlo.

Iako je šokirana, zna da će na sudu pobiti sve te budalaštine i da će nadležni da reaguju zakonski ispravno. Najviše ju je iznenadila činjenica da on čuva "dokaze" za sve što je plaćao, kao da je znao da će mu sve to u jednom trenutku zatrebati. Pored tužbe za nasilje u porodici i borbe za starateljstvo nad ćerkom Katjom, Nataši nikako ne ide u glavu da će s njim morati da raspravlja o tome koliko je koštao ručak u centru grada ili najobičnija kafa koju su popili u nekom kafiću - govori izvor blizak Bekvalčevoj.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom i njenim još uvek zakonitim suprugom, ali nijedno od njih do zaključenja broja nije odgovaralo na naše pozive.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading