Lazukić tužio Natašu za 150.000 evra: Luka traži da mu Nata vrati pare od svadbe!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac, koju je Luka Lazukić pretukao početkom aprila, šokirana je činjenicom da sada već bivši suprug želi da je izbaci na ulicu, i to sa dva maloletna deteta! Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Lazukić je Nataši poslao tužbu u kojoj stoji da potražuju 150.000 evra, koliko je, prema njegovim navodima, uložio u svadbeno veselje na Ibici, ali i renoviranje stana u Beogradu i salaša u Čeneju.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luka Lazukić

- Luka je podigao tužbu protiv Nataše u kojoj je naveo gde je sve navodno i za šta davao pare. On od nje traži da mu vrati 150.000 evra koje je dao za venčanje na Ibici i koje je uložio u remont stana u Beogradu i vile na Čeneju. Nataša ne može da veruje šta je doživela od čoveka koji je sve vreme živeo pod njenim krovom, a kome je pre samo tri meseca rodila ćerku Katju, koju bi eventualnim dobijanjem tog spora bukvalno oterao na ulicu - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Luka je išao toliko daleko da je u tužbi nabrojao i najsitnije stvari na koje je trošio novac, pa je tako, između ostalog, naveo i escajg koji je kupio za kuhinju u novoj vili. Njega ne zanima da li Nataša ima taj novac koji on potražuje, već se nada da će dobiti spor i tako prisvojiti jednu od nekretnina - završava priču izvor.

 Iako se imovina vodi na Natašu, Lazukić očigledno pokušava da je sa decom istera na ulicu

Kako dalje saznajemo, Natašin najveći adut u novoj borbi koju ima sa još uvek zakonitim suprugom je činjenica da je on ostao dužan radnicima koji su izvodili radove na vili u Čeneju, a koji su spremni da posvedoče u njenu korist. Isto tako, Bekvalčeva poseduje ugovor koji je zaključila sa jednom novinskom kompanijom kojoj je prodala ekskluzivne fotografije sa venčanja kako bi pokrila deo troškova svadbe.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nataša Bekvalac

Upućeni u dešavanja u život Novosadske Barbike navode kako se ona nikada do sada nije našla u težoj situaciji te da pored borbe za starateljstvo sada mora da vodi i pravnu, u kojoj treba da dokazuje poreklo sopstvene imovine kako joj deca ne bi ostala na ulici (stan u Beogradu od 120 kvadrata i kuća u Čeneju od 400 kvadrata vode se na Natašu, prim. aut.). Takođe, izvori navode da je Nataša spremna na svaki rat kako bi odbranila ćerke, o kojima trenutno sama vodi računa.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke. Lazukić takođe nije hteo da se javi na telefon niti da odgovori na SMS koji smo mu poslali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
LALA

28.05.2018 10:30

Toliko li mu ,fali

jelonmusko

28.05.2018 21:42

Po ovome ispada da se on udao ali je kao mlada u zrelim godinama morao da plati svoju udaju, pa bi sad da naplati sve od Natase.