Ćazim i Doris u spotu Vuka Moba!

Autor: D. J.

Zabava

01.06.2018

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski biznismen Ćazim Osmani pojaviće se u novom spotu Vuka Moba za pesmu "Gang, bebo". Naime, on je snimio vruće scene sa aktuelnom devojkom Doris, koja mu i u spotu glumi devojku.

Kontroverzni biznismen i njegova izabranica su se odlično snašli pred kamera, a muzički klip će ovog meseca biti premijerno pušten.

Albanski biznismen je već imao glavnu ulogu u spotu Šerifa Konjevića za pesmu "Žuta banka"

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ IDJVideos.TV
Ćazim Osmani

Inače, ovo nije prvi put da Osmani statira u nekom video-ostvarenju. Ćazim je već imao glavnu ulogu u spotu Šerifa Konjevića za pesmu "Žuta banka", koji je snimljen u njegovom hotelu u Poreču.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ IDJVideos.TV
Doris Pranjić

Podsećamo, Albanca je u Srbiji proslavila navodna veza sa Natašom Bekvalac, nakon čega je postao veoma popularan među pevačicama, pa su ga povezivali i sa Anom Nikolić, Sanjom Maletić, Indi Aradinović, manje poznatom Natašom Matić, kao i učesnicom "Zadruge" Teodorom Džehverović, ali i sa manekenkama i starletama poput Sandre Obradović i Stanije Dobrojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading