GODINAMA NISU GOVORILI: Sinanov sin NAKON ZATVORA DOLAZI NA SAHRANU!

Autor:

Zabava

03.06.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač Sinan Sakić, preminuo je u petak u 62-oj godini u svom stanu na Dorćolu, a biće sahranjen u ponedeljak u Loznici. A kako je već poznato jedan od njegovih sinova Rašid Sakić služio je kaznu zatvora u trajanju do 12 godina u Padinskoj skeli zbog ubistva, te nije bio u mogućnosti da poseti bolesnog oca. Međutim, on je izašao sa robije sredinom aprila ove godine.

RepublikaFoto: e-stock
Nije bio u dobrim odnosima sa najstarijim sinom... Sinan Sakić

Sinan i Rašid godinama nisu govorili, o čemu je Sakić i progovorio prošle godine kada je njegovom sinu pozlilo u zatvoru:

- U zatvoru je još... Nemam reči, šta ja znam. Šta da radim, svako ima svoju sudbinu i karmu. Ne obilazim ga u zatvoru, ali u kontaktu smo. Dete do svoje šeste godine nema svoju sudbinu, a posle je dobija. Ti si mu samo biološki roditelj i ništa više. Na njegov put ne možeš da utičeš. Možeš da budeš idealan roditelj, kao što sam ja bio. U mom slučaju to nije vredelo.

RepublikaFoto: facebook.com
Rašid Sakić

Rašid Sakić će prisustvovati sahrani, koja će se održati u Loznici, na lozničkom muslimanskom groblju u 14 časova sutra, budući da je u aprilu izašao iz zatvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading