JK: Lukas je sujetan, Viki to ne može da bude!

Autor:

Zabava

04.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda i članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" otkrila je da je njen kolega Aca Lukas veoma sujetna osoba, dok s druge strane smatra da pevačica Viki Miljković nema nijedan razlog da to bude. Naime, kako pevačica upada u razne rasprave sa Lukasom i Miljkovićkom u skoro svakoj emisiji, ona za Srpski telegraf otkriva da to nije stvar uigranog scenarija, već da iza svih koškanja stoji velika sujeta.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Karleuša i Lukas

- Svi mi umemo da budemo sujetni. Javne ličnosti posebno znaju da prednjače u tome. Ali opet, u redu je dok je sve to u nekim granicama normale, može da bude donekle i simpatično sve dok ne prelazi u neko veliko ludilo. Evo, na primer, Aca Lukas je ekstremno sujetan, ali na smešan način. Kod njega je to veliki plus, po mom mišljenju, dok je, za razliku od njega, Viki Miljković jedina osoba koje nema apsolutno nijedan razlog da bude sujetna - rekla je Karleuša i prasnula u smeh, pa dodala:

- Neka joj sa moje strane to bude kompliment!

S obzirom na to da na estradi ima mnogo sujete i ljubomore, ona tvrdi da se nikada ne bi mešala u izbor svoje dece kada je njihova profesionalna karijera u pitanju, pa i kada bi ćerke pošle njenim stopama. Svakako ne poriče da bi im bila čvrst oslonac kad bi odlučile da se bave šou-biznisom.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

- Ja svoju decu učim da ne budu mamine maze, već da budu borci i trudim se da im svojim primerom uvek dajem taj model. Ja sam neko ko njima pravi stub, ali ih vaspitavam da ostale temelje podižu i grade same. Uvek ću im biti podrška, kao i moj suprug, kakvim god poslom da odluče da se bave - kaže Jelena.

Inače, pevačica je prošle nedelje u srpsku prestonicu dovela jednog od najboljih doktora estetske hirurgije u svetu kog je upoznala u Istanbulu i s kojim je privatno u jako dobrim odnosima. Ona je organizovala druženje za medije u jednom prestižnom beogradskom hotelu gde je okupila veliki broj prijatelja iz sveta šou-biznisa kako bi predstavila prijatelja iz Turske kog smatra najboljim za hirurške intervencije, kojima se i sama podvrgava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading