Sanja OVO izgovorila pevačici DOK JE ONA PRIČALA O POKOJNOM SINU!

Autor:

Zabava

04.06.2018

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da i iskusni greše, priznala je voditeljka Sanja Marinković, koja se dobro obrukala u toku snimanja jedne svoje emisije!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Sanja Marinković

Ona je ispričala jednu situaciju i lapsus koji joj se desio i koji nikada neće zaboraviti.

Foto: youtube.com/printscreen/ aca dubrovsko
Esma Redžepova

- Gošća mi je tada bila pokojna Esma Redžepova, koja je pričala priču o majčinstvu, o lepim i manje lepim momentima majčinstva. Sećam se da je izgovorila rečenicu: "Najteži trenutak u životu mi je bio kada mi se dete teško razbolelo i umrlo". Ja tada verovatno nisam bila skoncentrisana, jer sam joj izgovorila: "Zar je to najgore što vam se u životu dogodilo?". Žena me je pogledala začuđeno i nastavila da razgovara, a ja sam nastavila da slušam njenu emotivnu ispovest, ne shvatajući da je upravo to rekla. Montažerka je to primetila i naravno da su to isekli, te publika nije videla. Ostali lapsusi dešavali su se uglavnom oko imena, bračnog statusa, izvinjavam se što razgovor počnem na Vi, završim na ti. Veliki broj lapsusa bio je kada sam snimala emisiju "Sve za ljubav" sa Milanom Kalinićem, budući da smo snimali po četiri emisije dnevno. Sećam se da smo u jednom trenutku imali domaće životinje u emisiji, između ostalog ovce, pa se jedna čak uneredila na Milanovu nogu - priznala je Sanja za beogradske medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading