(VIDEO) ZORANA OVO ZAMERILA ANDRIJANI!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.06.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Stefanov koja je pre samo nedelju dana ponovo ušla u Zadrugu, odlukom glasova publike ipak ju je ponovo napustila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorana Stefanov

Iako je ona bila vidno iznenađena zbog toga, ona je raspoložena stigla u studio, a voditeljka Dušica Jakovljević obavila je jedan razgovor sa njom koji je bio i više nego zanimljiv.

- Ja sam Andrijani pokušavala da objasnim da ako je to tako brzo puklo, onda tu prijateljstva nije ni bilo. Bilo mi je jako žao što se to desilo Sanji, a moglo je sve da se reši. Zamerila sam Andrijani, jer je vrtela priču u krug, a ništa se nije razrešilo. Najbolje je reći istinu i saseći sve u korenu, nije bitan ishod, bitno je da se završi. Sanja nije morala da posumnja da će je Andrijana izdati za neku veliku stvar. Ne znam o čemu se radi, ali verujem da postoji nešto. Andrijana je meni posle rekla da su to bili novinski natpisi, jer je i ona bila van rijaltiija pa se vratila, pa je verovatno pročitala nešto - rekla je Zorana.

Veliku pažnju javnosti privukao je strasni odnos u hotelu između Nemanje Đerića Đeksona i Andrijane Radonjić, a Zorana je i na to imala komentar. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorana Stefanov

- Kroz ovih nedelju dana, imala sam vremena da vodim teme oko Sanjinog i Andrijaninog odnosa. Matora svaki put prevrće priču da neko ima nešto protiv njihovog opredeljenja. Andrijana ima stav o tome, ali nije rekla na pravi način. Nisam tu da je branim, ali stvarno smo pokušavali da joj objasnimo da treba da bude direktnija, jer ovako ispada da je mutava i da nema stav. Andrijana dosta razmišlja o svemu što se desilo sa njom i Đeksonom. Ja mislim da nije došlo do se*sa i verujem joj. Svako bi posumnjao da je bilo nečega, a ona zna stav njenog oca - priznala je Zorana.

Zorana je iskreno razgovarala sa voditeljkom, a kako je imala želju da prokomentariše ljubavni trougao koji čine Sloba Radanović, Kristina Kockar i Luna Đogani, ipak nije imala objašnjenje za sve što se dešava između njih.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorana Stefanov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading