Ćerka Lee Kiš je prava lepotica, A ODLUČILA JE DA KRENE MAMINIM STOPAMA!

Autor:

Zabava

04.06.2018

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako beogradski mediji saznaju ćerka voditeljke Lee Kiš odlučila je da krene maminim stopama!

 

Sara Mia <3

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on Jun 4, 2018 at 6:28am PDT

Sara Mia Jokić, iako se povukla sa društvenih mreža na kojima je do skoro bila aktivna i nije želela da se medijski eksponira, odlučila je da svoj profesionalni put nastavi upravo baveći se voditeljstvom.

Prošle godine završila je režiju i privodi kraju master studije na fakultetu Političkih Nauka i smatra da je sada pravi trenutak da počne svoju karijeru.

Ona već uveliko razmišlja o projektu na kojem će raditi sto je nešto sasvim drugačije od onoga što se očekuje.

 

Moja Sara Mia u prvoj ulozi u pozoristu...

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on Oct 22, 2016 at 5:56am PDT

- Istina je da sam se odlučila da svoj profesionalni put nastavim u tom pravcu. Za mene to nije nepoznato, s’ obrzirom da sam od treće godine u tom poslu sa emisijom "Zoteka" na RTS, pa kasnije "TNG" na Studiju B, "Pressovanje" na Happy TV , "City kids" na Pinku kao i serijom "Fore i fazoni" i raznim reklamama i rasla uz isti. Naravno, ono što je u pripremi za septembar će biti na znatno profesionalnijem nivou i ono sto je za mene najbitnije jeste sam kvalitet. Takođe, borba za to da izgradim sebe kao individuu u profesionalnom smislu i da moje sposobnosti pokažem nezavisno od toga čija sam ćerka, kao i da se oslobodim predrasuda i ostavim svoj pečat. Oko drugih pojedinosti smatram da je još uvek rano govoriti - zaključila je Sara Mia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading