Jelica Dabović: Čoveku koje je pokušao da me SILUJE, UMRO JE SIN!

Autor:

Zabava

06.06.2018

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Milice i Ane Dabović, Jelica, odlučila se da napiše knjigu pod nazivom "Tajne jednog osmeha" u kojoj govori o mračnim tajnama porodice Dabović!

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Jelica Dabović

Nakon što je otkrila da ju je kao mladu devojku silovao nepoznati muškarca i da je pokušao da je siluje član stručnog štaba ženskog košarkaškog kluba Partizan 1993/94, Jelica kaže da nikada nikoga od svojih zlostavljača nije tužila, niti bi to htela, ali da su svi oni dobili mnogo gore kazne od pravnih.

- Tom čoveku iz Partizana koji je pokušao da me siluje umro je sin. I taj drugi trener koji me je mobingovao i terorisao takođe je izgubio sina! Ja im takve grozote nikada nisam poželela, ali su dobili goru kaznu od bilo koje moje tužbe ili prijave. Izgubili su nešto najsvetije, svoju decu! Bog ne računa, ali ne greši u naplati, sudio im je mnogo gore nego što bih ja - priča Dabovićeva za beogradske medije.

Ona je u to vreme imala 19 godina i bila željna uspeha u košarci, ali su joj, kaže, užasni ljudi uništili mladalačke snove i sabotirali celu karijeru.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Jelica Dabović

- Bila sam dete iz provincije. Fenomenalan igrač, izvanredan talenat, sa ogromnom željom da uspem, ali samo na fer i pošten način. Međutim, pravila igre su bila drugačija, stvari su išle "preko kreveta", a ja na to nisam pristajala. Zato su me terorisali, mobingovali, vršili nada mnom psihičko, finansijsko i seksualno nasilje. Taj trener me je iz inata držao na klupi, ukidao mi stipendije, terorisao me je i podržavao ovog drugog što je pokušao da me siluje - priseća se Dabovićeva.

Podsetimo, ona je u knjizi iskreno pisala i o zverskim batinama koje su svi kao deca trpeli od oca, a o čemu Milica i Ana nikada nisu želele da govore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading