KUD SVI, TU I ONA: Nataša OTIŠLA sa RTS-a!

Autor: Blic.rs

Zabava

08.06.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nataša Miljković poput svojih brojnih kolega Maje Nikolić, Jovane Joksimović, Srđana Predojevića i drugih odlučila je da napravi transfer godine i promeni radno mesto. A kao i pomenutim njenim kolegama, i njoj će novo radno mesto biti Televizija "Prva".

 

 

Miljkovićeva, koja već 14 godina radi na RTS-u, za nekoliko nedelja oprostiće se od svoje matične kuće i preći na drugu televiziju, a za svog novog poslodavca imala je samo jedan uslov:

- Nedeljama su trajali pregovori čelnih ljudi TV Prva i Nataše. Jedan od uslova koji je voditeljka postavila jeste da dobije emisiju koja će biti u popodnevnom terminu emitovanja, što joj je uslišeno. Nataša je pristala da pređe u novo jato, ali su odlučili da celu priču sačuvaju od javnosti sve do kraja ovog meseca. Nedavno je saopštila na RTS-u da odlazi sa ove televizije i potom otišla u svoju novu kuću gde je potpisala ugovor", rekao je izvor i dodao da će novinarka najverovatnije voditi emisiju koja će se baviti problemima društva, a da je transferu kumovala Maja Nikolić, njena venčana kuma.

RepublikaFoto: ptrntscrin
Jovana Joksimović i Srđan Predojević prešli s "Pinka" na "Prvu"

Ovaj prelazak poznate voditeljke prokomentarisali su i sa Televizije "Prva":

- Mi konstantno radimo da okupimo najbolji voditeljski i novinarski tim kako bismo proizveli najbolji program. Tako će biti i u narodnoj programskoj šemi za koju spremamo brojna iznenađenja", rekla je Slađa Paunović, portparol Prve Televizije.      

U proteklom periodu, osim Nataše, radno mesto promenili su i Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su sa "Pinka" prešli na "Prvu", Žika Šarenica je sa "RTS-a" otišao na ružičastu televiziju, dok je Lea Kiš novi posao opronašala na "Grand" Televiziji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading