Evo šta će Emina sve dobiti nakon razvoda!

Autor:

Zabava

08.06.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović i Mustafa Sandal zvanično su se razveli pre dva dana u Istanbulu, nakon 10 godina braka. Kako prenose turski mediji, srpska pevačica dobiće značajan deo novca od svog bivšeg supruga.

Foto: instagram.com/yaemina
Emina i Mustafa

Kako navodi jedan turski medij, Mustafa će ostaviti Emini dve trećine prihoda nakon što proda njihovu luksuznu kuću u Istanbulu, a za nju bi mogao da dobije čak 3 miliona dolara! Osim toga, on će joj navodno kupiti kuću u Srbiji vrednu 250 hiljada dolara, a svakog meseca će od alimentacije Emina inkasirati 2.800 evra.

Mustafa Sandal će takođe plaćati 5 hiljada turski lira, odnosno 938 evra mesečno za svako njihovo dete, sinove Javuza i Jamana. Svojoj deci će finansijski pokriti njihovo obrazovanje, kao i odmor, a za to će izdvojiti 60 hiljada turskih lira, odnosno 11.257 evra na godišnjem nivou. Takođe, spekuliše se i da će joj pevač kupiti auto vredan preko 50 hiljada dolara. Očekivano, bivši supružnici se nisu oglašavali povodom ovih navoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading