Kristina Kockar otkrila skandalozne detalje o pokojnom ocu: Moj tata je pucao na rođenog brata!

Autor: G. Doljančević - Z. S. Radulović

Zadruga

07.06.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar prisetila se svog nedavno preminulog oca Miloša Kockara, o kome je ispričala detalje koji su bili prilično šokantni. Popularna zadrugarka je sedela u društvu Nadežde Biljić i Ane Korać kada su sve tri počele da pričaju o porodičnim odnosima koje imaju u spoljnom svetu. Kija je tada započela temu o svojoj porodici i otkrila da je njen otac pucao na rođenog brata zato što je bio u alkoholisanom stanju.

Foto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Moja mama je najzaslužnija za to što sam ja imala dobar odnos sa tatom i njegovom porodicom, ona nikada meni ružnu reč nije htela da kaže za mog tatu. Ja sam sama videla da nije normalan. Dosta loših osobina sam nasledila od njega. On nije bio tu za mene, ali samoživost sam nasledila od njega. Moj otac je bio poseban čovek. Jedno vreme on nije pričao sa rođenom sestrom, pucao je na rođenog brata. Rekao je: "Prođeš li kroz moje dvorište, pucaću". I stvarno je pucao, nije na njega, ali onako sa strane da ga uplaši. Bio je budala, bre. Bio je zaveden u policiji - rekla je Kija, a onda se dotakla i maćehe sa kojom, kako tvrdi, ima odličan odnos.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

- Na imovinu imamo pravo samo ja i njegova zvanična žena. Videle smo se sada na sahrani. Pružila mi je svu podršku. Ona je bila velika ljubav mog tate, oni su se razišli, ali se nikad nisu zvanično razveli. I dalje drži njenu sliku. Malo je starija od moje mame, znaš kako je lepa žena. Moja mama je bila riba i po, bila je prelepa, ličila je na Vitni Hjuston. Drago mi je što me je ta žena lepo prihvatila. Ipak sam ja dete druge žene. Bilo mi je glupo - rekla je Kija o svom ocu Milošu Kockaru, koji je nedavno preminuo i njegovoj supruzi, a onda se nadovezala i na odnos njene mame Nadice sa njenim sestrama po ocu.

- Moja mama je bila tu za moje sestre kada su one prolazile kroz razvod, sve su imale problema sa muževima. Moje Teodora i Ivana. Teodora ima dve ćerke, Ivana ima jednu ćerkicu. Jedna je razvedena, druga sada ima drugog muža. Mama je bila zaslužna za sve to, drago mi je što je tatina druga žena mene prihvatila. Obavezno ću se čuti sa njom kada izađem, a i posetiću je. Pogotovo sad kad tate nema trebalo bi da budemo u dobrim odnosima - zaključila je Kija.

Kontaktirali smo sa Nadicom Zeljković kako bismo proverili Kijine navode, a majka zadrugarke potvrdila je da je Kijin otac bio preke naravi, kao i da je pucao na rođenog brata.

- To se dogodilo davno. Miloš je nakon jedne svađe pucao pored brata i, na svu sreću, niko nije bio povređen. To je samo posledica razlike u karakteru i neslaganje, a to sve je i narušilo međuljudske odnose među njima. Neću nikada ružnu reč reći o Kijinom tati, ali istina je da je bio preke naravi i da je umeo da pravi probleme kad popije - rekla je Nadica za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading