KIJINA MAJKA OTKRILA PORODIČNU TAJNU: Evo kakav su odnos imali otac i ćerka!

Zadruga

17.05.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova godina bila je naročito teška za Kristinu Kiju Kockar. Nakon što je doživela da je njen suprug Slobodan Radanović javno prevari u rijalitiju "Zadruga", bivšoj stjuardesi je preminuo i otac, Miloš Kockar. O odnosu tate i ćerke mnogo se polemisalo, a evo šta na to sve kaže njena majka Nadica Zeljković.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

- Još uvek ne mogu da se oporavim od svega što se izdešavalo. Jako me je pogodilo pismo koje je Kristina pročitala na očevoj sahran i- rekla je Nadica za portal Republika.rs i nastavila:

- Nije tačno da on nju nije voleo. Jednostavno je bio takav čovek, nije umeo na pravi način i direktno da pokaže svoja osećanja, što je nju bolelo. Ipak, to se sve promenilo kada su imali taj potpuno otvoren i iskren razgovor u bolnici. Miloš je bio boem, voleo je kafanu i žene, a bio je i jako duhovit. Mi smo imali lep odnos,  takođe sam u dobrim odnosima sa njegovom porodicom. On je bio toliko luckast da je čak sam sebi kupio kovčeg, a pričao je i o svojoj sahrani. Kako je bio sa više žena, često smo se šalili sa njim i pitali ga: "Koliko želiš žena da te isprati kada umreš?".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

Kijina majka takođe tvrdi da oni nisu bili u toliko lošim odnosimo koliko prosto nisu bili bliski, a smatra i kako je najbitnije reći nekome ono što ti leži na duši:

- Kristina je našla svoj mir pošto je pročitala pismo koje je napisala, isto to važi za trenutak kada je Slobi priznala da ga voli. Meni je trebalo 20 godina da kažem njenom ocu da sam ga volela kao Boga. Nju sam uvek učila da ne krije svoja osećanja. U životu sam jedino njega volela, izgleda da je tu crtu, da volimo ceo život jednog muškarca, povukla na mene - bila je iskrena Nadica za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading