KIJA: Volim Slobu, ali bih ga i ubila

Autor:

Zadruga

28.04.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić razgovarala je sa Kristinom Kijom Kockar o njenom suprugu Slobodanu Radanoviću i njegovoj devojci Luni Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Pevačica je odmah pitala stjuardesu da li ona i dalje voli svog muža, koji ju je prevario pred kamerama "Zadruge".

Kija: To je komplikovano. Meni su više razna osećanja, od voljenja do ubiću ga, to je sasvim normalno. Sramota me što sam doživela ovaj slom. Ja sam htela iz tela da iskočim. On mene krivi kako je izgubio svoje ja pored mene. Neću da se nerviraju moja mama i baka. Moram da izdržim, da pobedim samu sebe, pa onda i druge. Ja sam spustila svoj život i živela njegov.

Kija se zatim dotakla i Lune, za koju je rekla da je apsolutno ne interesuje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Kija: Ona mene ne zanima, neću da pričam o njoj! Imam svoje probleme, to neka ona rešava sama. Svi su oni radili to svesno meni. Ja to nisam birala, oni su birali. Tako da me ne zanima kako je njima, pričala sam ja sa njom. Ona je poslednje što me zanima. On meni govori kako joj punim glavu, šta joj ja punim glavu?! Ona je meni govorila šta je o meni on govorio dok je plakao, da svaki put kada ustane gleda u mom pravcu. Da on to svoje vidi i da ona to vidi, to su bile njene reči. Zamisli da sutra umrem, a nikada mu nisam rekla da ga volim. I ja umrem i on bi mislio da ga ja ne volim. Zato mi je drago što sam to rekla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitra Katić

28.04.2018 07:46

Ona je bolesna. Nju treba lečiti.Koga će onada ubije.,lujka .Varala ga u vezi. Koji muž,koji brak. Sveje bilo farsa....lažna žena, lažni moral, . manipulacije i drugo. Ona je žena sa greškom.Hitnoje treb aposlati na lečenje,.terapija joj je podhtno potrebna.

Odgovori 4 10