Pevačica pokazala KRISTALNE NOKTE koji će vas OSTAVITI BEZ DAHA!

Autor:

Zabava

08.06.2018

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Janković, poznatija kao Didi J, živi i uživa ali i vredno radi pripremajući nove pesme za američko tržište. Ona je za potrebe snimanja spota u Americi za novu pesmu "Sorry" koja uskoro izlazi imala neobičan stajling ali ne odstupajući po svaku cenu od onoga što ona ne voli.

Foto: instagram.com/didijofficial
Dijana Janković

Besomučno je izdvojila veliku svotu novca za stajling u koji se ubrajaju i naočare "Gucci" od 1.000$ kao i nokti od pravih kristala takođe od 1.000$. Tvrdi da nije neka razlika da li su ovako ili onako napravljeni nokti ali svakako da bi u spotu došli do izražaja pobrinula se da stavi prave kristale. Naočare obožava i ne zna im se broj koliko ih ima u svom garderoberu tako da tvrdi da svake nove koje izađu obično i budu njene.

Uskoro izlazi dugonajavljivani američki projekat, album, snimila sam dva nova spota u Americi i time zadala mnogima zadatak jer kako su spotovi visokobudžetni i neobični samim tim odaju utisak da je sve na nivou i da iza mene stoji stotinu saradnika što je i istina. Rijaliti koji se uveliko snima, to će tek uroditi plodom te će biti pravo otkrovljenje jer sam dobila puno komplimenata da sam spontana, opuštena i neverovatno harizmaticna osoba. Što se tiče naočara i noktiju to jednostavno mora da prati mene, moje afinitete prema modi i ono što ja jesam zaista. A ja to jesam, jedna vredna osoba sa puno ambicije. Ko me ne poznaje imaće priliku da me upozna kroz nove pesme koje ostavljaju bez daha, spotovi u kojima sam i samu sebe prevazišla ali i rijaliti gde ćete moći svakodnevno da pijete kafu sa mnom. Verujem u sve, radujem se i istinski živim i uživam kao jedna internacionalna diva - kaže ova mlada pevačica.

 

A post shared by DIDI J official (@didijofficial) on May 28, 2018 at 12:18pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading