Milica Todorović: MOJ MILOŠ NE TRAŽI DA UGRADIM SILIKONE!

Autor:

Zabava

14.06.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pesmu i spot Milice Torodoviće često se dugo čeka, ali kada njena publika dočeka to onda bude ozbiljan hit. Ona je i ovoga puta objavila numeru koja se momentalno zavrtela, a kako je naziv pesme "Show program" mnogima je postala biografska.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Promovisala novu pesmu "Show program"... Milica Todorović

I Milica Se slaže s tim i za portal Republika.rs tvrdi da joj se pesma odmah dopala, ali da je nije odmah doživela kao svoju:

- Nije biografska, tu pesmu je radio Miloš Roganović pa njega pitajte da li mu je život šou program (smeh). Mada, znaš šta, svačiji život je pomalo šou program, bilo bi dosadno kada bi bila samo" ravna linija", zato sam i prihvatila ovu pesmu. Moj Miloš je bio oduševljen, on je radio i koreografiju i režiju za spot.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Zadovoljan izgledom svoje devojke... Miloš Paunović

Malo si smršala, da li te je Miloš naterao?

- Nije me Miloš naterao da smršam, sama sam tako odlučila. Ja ću da budem mršava kad mi se biva mršava i tačka. Narodu nikada ne možeš da udovoljiš, kad sam bila mršava, pitali su me je l' se drogiram ili da li sam bolesna. Sad trenutno radim na tome da smršam i imam jedno četiri trenera. U poslednje vreme sam se malo popunila i zaista imam lepe obline i kad me pitaju kad planiraš da smršaš, ja kažem: "Nikada". Ali jesam malo smršala. 

Nekim tvojim koleginicama momci sugerišu da ugrade silikone, smršaju, naprave neke korekcije na telu. Evo Radi Manojlović je Haris rekao da ugradi silikone, da li i Miloš tebe savetuje da odeš na neku operaciju?

- Miloš nema nikakvu zamerku na moj fizički izgled. Nikada mi nije rekao da ugradim silikone ili nešto popravljam. On me voli ovakvu kakva sam.

- Narodu nikada ne možeš da udovoljiš, kad sam bila mršava, pitali su me je l' se drogiram ili da li sam bolesna - kaže Milica.

Znači sve je u redu, i spreman je da te ženi?

- Ja kao papagaj ponavljam da još nemam u planu da se udam. I kad se desi, moja svadba neće biti neko ne znam kakvo pompezno slavlje. Nisam svadbarski tip, ne volim tradicionalne svadbe, kičeraj i slično. Volim nešto intimnije, nešto gde ću ja da se veselim, a ne gde će drugi da piju na mojoj svadbi, a ja da se sekiram da li sam se s nekim slikala ili nisam. 

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Dugo se poznaju... Milica i Stevan Anđelković

Ali vreme ti je...

- Ako gledamo po tom šablonu, po godinama, možemo da kažemo da mi je vreme, ali ja sam sad zagrejana za karijeru, za pesme, novi album. Trenutno sam u tom fazonu. A svadba, venčanje to se ne planira, to samo dođe, ja bar tako mislim. Uostalom, ja pesmu planiram godinu dana, a ko zna koliko ću svadbu. 

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Ispoštovao je i on... Saša Popović na promociji Milice Todorović
RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Druže se godinama... Saša Kovačević na promociji Milice Todorović

Mnoge kolege su te ispoštovale dolaskom. Interesantno je da je tu i Saša Kovačević, vi se još družite iako si ti s njegovim bratom Radetom raskinula odavno?

- Sale je moja duša, ja njega obožavam. Naše energije kad se sastave, to je ludilo. On je moj Bole. I da družimo se i dalje, i sa Radetom se družim. Moj Miloš i on sede zajedno i razgovaraju. Ja sam sa svim svojim bivšim momcima ostala u super odnosima. 

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Bila je i ona pozvana kod Milice, ali kasno... Aleksandra Prijović

Ipak, ti se nisi pojavila na promociji svojih drugih koleginica, Katarine Grujić, Jelene Kostov... da li ćeš se pojaviti kod Prijovićeve na svadbi?

-Nisam, ali ja svoje koleginice zaista podržavam. Nisam bila tu kada je bila njihova promocija. A Priju sam zvala juče da dođe, rekla mi je:" Trebalo je ranije da mi javiš, idem kod bake i deke danas". Zato nije došla. Ja sam sve kasno zvala, imala sam neke tehničke probleme pa nisam stigla ranije. A pozvana sam kod nje na svadbu i pevaću, hvala bogu, jedva čekam.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Ilda Šaulić uživala je u razgovoru sa suprugom Bojanom vučkovićem i Sašom Popovićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading