Finalistkinja "Zvezda Granda" GLUVA NA JEDNO UVO!

Autor:

Zabava

15.06.2018

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najzapaženijih kandidatkinja u takmičenju "Zvezde Granda" sigurno je Monika Ivkić!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda
Monika Ivkić

Osim što je žiri osvojila time što je jedna od retkih kandidatkinja koja se podjednako dobro snalazi u pop i folk numerama, Monika je skrenula pažnju na sebe i atraktivnim izgledom, koji se nikada nije libila da stavi u prvi plan noseći izazovne odevne kombinacije.

Iako je ovo prvi put da se Ivkićeva pojavljuje u "Zvezdama Granda", kandidatkinji velika scena nije strana, budući da je osvojila čak četvrto mesto u RTL muzičkom šou programu "Nemačka traži zvezdu".

Monika je najveći deo svog života provela u Beču, gde i sada radi kao knjigovođa u Birou, a za detinjstvo u Gradačcu je veže nimalo prijatna uspomena zbog koje posledice vuče celog života.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda
Monika Ivkić

- Kada sam imala četiri godine, baka i deka, koji su me čuvali u Gradačcu, dali su mi bombonu. Dok me nisu gledali ja sam zavukla omot od bombone u levo uvo i on je tamo ostao tri dana zbog čega sam dobila stravičnu upalu. Nakon operacije sam ostala gluva na levo uho - ispričala je jednom prilikom u "Zvezdama Granda" Ivkićeva, time obrazlažući zbog čega ponekad ima problem sa intonacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading