OTKRIVAMO! Zbog ovoga su Prija i Filip pravili svadbu u ČETVRTAK, A EVO ŠTA IM DONOSI KIŠA NA VENČANJU!

Autor:

Zabava

21.06.2018

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje koje su mnogi postavljali proteklih dana, a koje je vezano za svadbu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je zbog čega su pravili svadbu u toku radne nedelje, odnosno u četvrtak. A razlozi su brojni.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Čeka ih sreća i novac u braku... Aleksnadra i Filip

Pre svega, opšte je poznato da pevači rade vikendom i da im kolege ne bi prisustvovale svadbi da su pravili u subotu ili nedelju. A kako su Prija i Filip želeli da ispoštuju i njih i kako bi svi prisustvovali, odabrali su ovaj dan.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Mladenci sa kumovima... Miloš Teodosić, Filip Živojinović, Aleksandra Prijović i Aco Pejović

Međutim, ne samo zbog toga, Aleksandra i Filip su izgleda malo i sujeverni te su se informisali šta u astrologiji znači venčanje četvrtkom. S obzirom na to da se ovaj dan vodi kao pravi za započinjanje velikih poslova, odluku su lako doneli. Četvrtak je u astrologiji i dan koji je povoljan za velike transakcije, te je izvesno da se Aleksandra i Filip nadaju dobroj zaradi od ove svadbe.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Mlada u raskošnoj venčanici sa kumom Acom Pejovićem

A kako im je pala i kiša odmah nakon sklapanja crkvenog braka, mogu da odahnu što se tiče sreće jer će je definitivno imati u braku zahvaljujući ovom pljusku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading