ŠABAN ČESTITAO PRIJI I FILIPU: Kralj narodne muzike RAZNEŽIO PORUKOM!

Autor:

Zabava

21.06.2018

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, veoma je blizak sa novopečenim mladencima Aleksandrom Prijović i Filipom Živojinovićem i zbog toga je odlučio da im među prvima javno čestita venčanje.

RepublikaFoto: Promo foto
Pevaće mladencima... Šaban Šaulić sa suprugom Gordanom

Emotivna poruka koju je Šaban objavio oduševila je mnoge, a u njoj je jasno stavio svima do znaja koliko je blizak sa porodicom Živojinović. Šaulić je piosebno blizak sa Aleksandrom koja je uz njega počela karijeru i od njega učila.

- Znam ih oboje otkad su bili mali... A danas oni svoju veliku ljubav krunišu brakom! Aleksandra i Filipe, želim da vas samo sreća prati na zajedničkom putu, da se uvek volite kao danas i da vam svaki novi dan donese novu radost. Srećno venčanje, draga deco! 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Uskoro počinje građansko venčanje...Aleksandra i Filip

Aleksandra i Filip venčali su se danas u crkvi svetog Vasilija Ostroškog na Bežaniji, a potom su otišli kući kako bi s eodmorili, fotogrfaisali i presvukli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading