RADA OSTALA BEZ DEČKA: Vradžbine su mi uništile vezu s Harisom

Autor:

Zabava

26.06.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović nedavno je raskinula sa Harisom Berkovićem, a pevačica sumnja da su njenoj vezi presudile vradžbine. Naime, zvezda "Granda" doživela je nervni slom kada je dečka uhvatila u prevari.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Potvrdila da je raskinula s Harisom... Rada Manojlović

Naime, ona dugo nije htela da veruje da joj je Haris neveran, ali kada joj je devojka s kojom je Berković završio u krevetu poslala slike, Manojlovićeva se uverila da on ipak švrlja.

- Rada sumnja da joj je neko ugatao i da zato nema sreće u ljubavi. Čak joj se i ova veza raspala uprkos tome što se ona svim silama borila da ostanu zajedno i da Harisa prihvate njeni prijatelji i porodica, što u početku nikako nije bilo lako - otkriva izvor blizak atraktivnoj pevačici i nastavlja:

 

Priroda i drustvo ?

A post shared by Haris Berkovic (@_harisberkovic) on Jun 1, 2018 at 9:15am PDT

Nailazila sam zapaljene sveće napola, crvenim koncem uvijene, okačene da vise naopako, da gore i da te privlače na onaj svet, otkrila je nedavno pevačica

- Bila je očajna kada je videla njegove slike iz kreveta sa drugom devojkom. Pitala se zašto samo ona ne može da nađe dečka s kojim će imati stabilnu vezu. Sve njene drugarice su se udale, a i na estradi je jedna od retkih koja je još bez muža. Čak je i otac često opominje da je vreme da svije gnezdo. Svesna koliko je ljubomore među njenim kolegama i ranije je sumnjala da joj neko radi crnu magiju, a sada je uverena u to. Tako se nedavno poverila najboljoj drugarici da misli da su joj vradžbine uništile vezu s Harisom - zaključuje naš sagovornik.

Manojlovićka je nedavno i u emisiji "Glamur" otkrila kako su joj komšije u njenom rodnom mestu vračale i da je svašta nalazila po dvorištu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zvezde Granda Specijal
Kraj ljubavi... Rada i Haris

- Moj kraj, istočna Srbija, ogrezli su u vradžbinama. Dosta puta smo nalazili zapaljene sveće napola, crvenim koncem uvijene, okačene da vise naopako, da gore i da te privlače na onaj svet. Ali to ne može na nas da utiče nego se vraća njima - rekla je Rada pred kamerama TV Hepi.

Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali do zaključenja broja ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading