SVI PRIČAJU O NEMORALU LUNE I SLOBE, a i ove zvezde su imale sličnu sudbinu!

Autor:

Zabava

27.06.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest kada je pevač Slobodan Radanović u rijalitiju "Zadruga" prevario svoju ženu Kristinu Kiju Kockar i otpočeo vezu sa blogerkom Lunom Đogani. Međutim, ovo nije jedini slučaj na našoj estradi veze oženjenog muškarca sa drugom ženom.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Kija Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović

Ovo je priča koju su doživeli i sledeće estradne zvezde:

RepublikaFoto: e-stock/ Djenka
Svetlana Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan

1. Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ražnatović, devojački Veličković, započela je ljubavnu romansu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom još dok je bio u braku sa Natalijom Martinović, koja je kako mnogi tvrde čuvši da njen suprug ima drugu spakovala svoje kofere i otišla u svet sa četvoro dece. 

 

 

Pozdrav iz Zavidovića! ?❤️ #anabekuta #svesamsteklasama

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on Jun 25, 2017 at 1:10pm PDT

 

2. Ana Bekuta

Izabranik Ane Bekute Milutin Mrkonjić još uvek je oženjen sa Draganom Dašom Mrkonjić. Ipak to ih ni najmanje ne sprečava da na svakom koraku pričaju o svojoj ljubavi. Čak je popularni Mrka par puta izjavio da "poštuje ženu, ali voli Anu". Političar priča da se Bekuta nije dala tako lako, jer kada  joj je pokazao prve simpatije ona ga je odbila rečima "pomeri se, oženjen si čovek".

 

 

?? @obuca_for_you1 ?

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on Apr 11, 2018 at 5:26am PDT

 

3.Milena Ćeranić

Milena Ćeranić smuvala se sa košarkašom Vladimirom Dašićem 2011. godine, dok je on boravio na Zlatiboru zbog priprema sa reprezentacijom. Što ništa ni najmanje ne bi bilo čudno da Crnogorac u tom trenutku  nije bio u vanbračnoj zajednici. Ipak, ovoj ljubavi je došao kraj, a kako je Srpski telegraf prvi pisao, Milena je košarkaški dres zamenila fudbalskim to jest smuvala se sa šabanovim unukom , dok se šuška da se Dašić vratio bivšoj.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Dašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading