KIJA OTKRILA KOME PRIPADA NJENO SRCE!

Autor:

Zabava

28.06.2018

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" Kija Kockar nedavno se našla između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović. Sve je počelo kada je Jelena Karleuša javno ustala protiv napada na Lunu Đogani koju su vređali Kijini fanovi, zbog čega je pevačica "navukla" njihov bes na sebe.

RepublikaFoto: e-stock
Preračunala se, pa otkrila na čijoj je strani... Kija Kockar

- Nije mi jasno zašto mi se konstantno obraćaju fanovi (!?) neke Kije, pobednice u nekom rijalitiju i kakve ja veze imam sa tom ženom i čega su oni konkretno fanovi i šta se konkretno dešava sa mozgovima? Ona je kapiram pobedila jer ju je muž prevario ali KAKVE JA VEZE IMAM SA TIM? - napisala je Karleuša koja se šalila i na račun toga što je Ceca poslala Kockarovoj haljinu, sandale i minđuše na finale "Zadruge".

- Ako je za utehu, sad će Ceca da pošalje stare haljine fudbalerima da podrži....... oh, čekaj... - šalila se Jelena.

Foto: printscreen/instagram
Njoj se ovo neće dopasti... Jelena Karleuša

Na ovo je Kija u "Amidži šou" dala komentar koji je neveo Karleušu da pomisli da je Kockarova njen fan:

- Videla sam samo njen komentar za haljine... Bolje je da budem zvezda kao prevarena žena, nego kao ljubavnica Luna, za koju sam čula da je Karleuša podržava. A to što ona ne zna ko sam ja nema veze, nije ni prva, ni poslednja. Volim Karleušu i bila sam na više njenih koncerata nego na Cecinim, bila sam na Ušću i u "Areni" i volim njene pesme. Jelena je modna ikona i tu joj nema premca. Pesme su joj hitovi, a slušala sam "Bankinu" non-stop, jer je to moja biografska pesma - izjavila je Kija, što je Karleušu oduševilo te je ovo protumačila kao ulaz Kockarove u njen "tabor" i poželela joj je dobrodošlicu:

- Tako je lutko, dođi mami! Vrati Redžepovoj staru haljinu, ovde je ipak visoka moda - napisala je Jelena

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Za Jecu se navija, Ceca se voli... Kockarova i Ražnatovićka

Međutim, Kristina je danas otkrila kome od ove dve pevačice pripada njeno srce:

- Jelena Karleuša je ikona, stil, karijera... Bila sam na njenim koncertima, oduševljena sam. Ceca i Jelena su dve različite persone, svaka posebna na svoj način. I na stranu stavljam njen sukob sa Cecom, ali nek se zna da moje srce ide Ceci Ražnatović- napisala je Kija na profilu na instagramu.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Odlučila kome ide njeno srce... Kija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

28.06.2018 16:04

Bravo Kija! Odgovori su dati u visokom diplomatskom stilu.

Odgovori 18 1