Ljuba Stanković miljenik nacije!

Autor: D. L.

Zabava

29.06.2018

21:00 >> 08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrta sezona najpopularnijeg dečjeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", kroz koju se tokom osam meseci i 35 emisija predstavilo oko 60 takmičara, završena je sa deset superfinalista, među kojima su se našli Ljiljana Plavšić, Tomislav Božović, Sara Simić, Petar Bulatović, Dražen Baković, Mia Mustafa, Teodora Tara Stojanović, Luka Utvić, Teodora Marković i Ljuba Stanković. A pobednik je Ljuba Stanković.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Ljuba Stanković

Definitivno se može reći da je mali Ljuba kao najmlađi učesnik obeležio ovu sezonu "Pinkovih zvezdica", a miljenik nacije prozvan je čudom od deteta. 

 Srbija i Evropa SMS glasovima dovele do finala deset najboljih takmičara

 Žiri, koji čine Jelena Tomašević, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Sergej Ćetković i Milan Stanković, iz epizode u epizodu se oduševljavao Stankovićevim nastupima, a mnoge poznate ličnosti, poput Saše Kovačevića, čije pesme je rado pevao, jedva su čekale da upoznaju dečaka koji sa toliko emocije iznosi muziku na sceni. Publika i gledaoci su kroz čitavu sezonu svojim SMS glasovima odlučivali koga će dovesti do pobede, a pored balkanskih zemalja, mogućnost glasanja imale su i nešto udaljenije zemlje Evrope, poput Nemačke, Švajcarske i Švedske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading