Cecina sestričina NASTUPILA NA KOLARCU!

Autor: Stars

Zabava

07.07.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim Svetlane Cece Ražnatović koja se već 35 godina bavi muzikom, i njene ćerke Anastasije koja je upravo snimila prvu pesmu, sada je u ove vode uplovila i pevačicina sestričina Helena Ocokoljić (13). Najstarije dete Cecine sestre Lidije i njenog supruga, bivšeg fudbalera Predraga Ockoljića, Helena je pijanistkinja.

 

Moja ledja, moja snaga! Moja sestra!

A post shared by C E C A (@craznatovic_official) on May 3, 2018 at 9:25am PDT

Cecina sestričina nedavno je u okviru školske priredbe nastupila na priredbi koja je održana u Zadužbini Ilije M. Kolarca.

- Učenici Helenine škole po tradiciji drže godišnji koncert na Kolarcu, gde imaju priliku da pokažu šta su naučili, a u publici su pretežno njihovi roditelji i rođaci. Uz Helenu su ove godine bili roditelji i tetka. Devojčica je dobila brojne pohvale za svoje muziciranje, ali joj je tetka ipak, što bi se reklo, ukrala šou, pošto su od trenutka kada je ušla u salu svi gledali samo u nju - ističe očevidac koji tvrdi da se ceca ni po čemu nije uzdvajala od ostalih roditelja i rodbine, ali je ipak privukla pažnju.

 

Mi smo ekipa!????

A post shared by C E C A (@craznatovic_official) on Dec 27, 2017 at 1:05pm PST

Ovu informaciju potvrdila je i sama pevačica:

- Helena pohađa muzičku školu i to je bio godišnji koncert koji su održali na Kolarcu. Bilo je to fenomenalno muzičko veče mladih ljudi, a mi smo došli da joj pružimo podršku. Helena ima trinaest godina i obožava muziku. Od malih nogu je pokazivala ljubav prema klaviru. Međutim, još je mala da bismo znali čime će da se bavi u budućnosti, ali svakako smo ponosni na nju i iz porodice će uvek imati podršku.

 

Porodica...... Najvece blago.....❤️ @aceisb4ck

A post shared by C E C A (@craznatovic_official) on Apr 8, 2018 at 5:48pm PDT

Pevačica je ranije na "sva usta" hvalila sestričinu za koju tvrdi da je najbolja od sve dece, a podsetimo Lidija ima četvoro, dok Ceca ima Veljka i Anastasiju:

- Svako dete je za sebe i ima svoj identitet. Međutim, Helena je najbolja. Ne šalim se uopšte. Svi su lenji, razmaženi, ona je najbolja. Uopšte ne lažem. Baš je na tetku - izjavila je Ceca pre četiri godine za emisiju "Ekskluziv".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sonja

07.07.2018 20:34

Polu svet Srbije dospeo na Kolarcu......