OPEVALA S*KS U ZADRUZI! Nadežda peva: GDE SU MI GAĆE?

Autor:

Zadruga

07.07.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i učesnica rijalitija "Zadruga", Nadežda Biljić, ostala je upamćena kao devojka slobodnog duha koja je imala seks pred kamerama. Samo nedelju dana pred kraj "Zadruge", Biljićeva je samoinicijativno napustila šou, vidno iznervirana zbog Lune Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Nadežda

Nedeljama su se prepričavale scene seksa u Zadruzi između Nadežde i Mikija, a citati "Gde su mi gaće?" i "Pusti mi nogu!" ponovo će se čuti iz Nadeždinih usta, ali ovog puta u vidu pesme za koju se već prognozira da će dospeti na sam vrh top lista letnjih hitova.

Mnogi ovaj Nadeždin potez smatraju pametnim. Ona je mnoge stvari kojih bi se neko drugi stideo okrenula u svoju korist i uspela da napravi pravi bum! Premijera pesme zakazana je za večeras u devet časova, a sada vam otkrivamo jedan deo teksta:

"Pale te pale samo budale

Da li sam među njima ja?

Gde su mi gaće, nacija znaće

Snimila je kamera!

Kažu ne mogu, pusti mi nogu

Na porno sajtu zvezda sam ja..."
 

Na sličan način je pokušao da lošu reklamu napravi dobrom i poznati pevač Šako Polumenta, koji je, podsetimo se, objavio pesmu "Nedostaješ". Ta pesma prvobitno je postojala kao video zapis namenjen maloletnoj Mini Vrbaški u kome ju je zvao da dođe "da ga ljubi".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, promo foto
Šako Polumenta i Mina Vrbaški

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
LjubicaLjubica

07.07.2018 23:18

Umesto da se sakrije dok se sve ne zaboravu ona se blamira.Steta je jer dobro peva

Odgovori 11 1
sale

11.07.2018 18:07

Cega se pametan stidi, s tim se budala ponosi.