Goca Džehverović o Teodorinoj romansi: Neću da se borim sa Anđelovim roditeljima!

Autor:

Zadruga

04.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Džehverović gostovala je u emisiji "Narod pita", gde je odgovarala na pitanja o vezi njene ćerke Teodore Džehverović sa manekenom Anđelom Rankovićem. Poznato je da je njihova romansa naišla na žestoke osude Anđelove porodice dok su bili u "Zadruzi". Mama Džehva, kako su je u "Zadruzi" prozvali, teška srca je priznala da situacija ni sada nije bolja.

Foto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

- Njegovi roditelji ne podržavaju, njegov ujak definitivno ne podržava, ali ja neću protiv toga da se borim niti želim da trošim energiju na to. To je na Anđelu - rekla je Goca i otkrila da je Luna Đogani bila u porodičnom domu Džehverović pre "Zadruge".

- Luna je došla kod nas dan pre nego što je ušla u "Zadrugu", donela je neki komplet da joj prepravim. Teodora je prišla njoj iskreno da se druže. Anabela je poručila Luni da treba da se kloni Teodore. Ona je trpela zbog Lune i Slobe. Ljudima je možda bilo krivo kad se taj četverac raspao. Pale su i suze, Teodori je bilo stvarno teško, ali ja sam videla da tu nije bilo ni P od prijateljstva. Istina je na kraju isplivala. Ja ne zameram Luni ništa. Bitno je ono što znamo mi u našoj kući. Luni želim sve najbolje, ali putevi su im se razišli. Luna se mnogo puta izvinjavala, ja joj ne zameram. Svako nosi svoj krst - zaključila je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kona

04.07.2018 05:48

Ona nije mogla da gleda Teodoru od ljubomore. Ko je pratio od samog početka, videće da je to istina. Ona doduše je ljubomorna na svakog. Umislila sirota da je ona nešto! Ona je dno dna!