Goca se razvela od Seada: Vratila devojačko prezime Nakić!

Autor:

Zadruga

05.06.2018

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Džehverović ušla je u rijaliti "Zadruga" da bi bila podrška svojoj mezimici Teodori. Od prvog dana Goca tvrdi da je porodica Džehverović skladna i da sjajno funkcionišu, međutim, postoje navodi da to odavno nije tako. Kako saznajemo, Gordana Džehverović razvela se od supruga Seada Džehverovića pre 11 godina, a samo pred očima javnosti su u korektnim odnosima.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Gordana Džehverović

Naime, kako komšija porodice Džehverović koji je želeo da ostane anoniman tvrdi, Goca i Sead potpisali su papire za razvod 2007. godine.

- Zašto Gordana Džehverović morališe o braku kada je ona zvanično razvedena od Seada 19. 10. 2007. godine i promenila je prezime u Nakić. Komšija, info je proveren, a možete i vi proveriti u opštini ili sudu - navodi se u prvoj SMS poruci, a nakon što smo tražili pojašnjenje zbog čega bi to Gordana uradila, izvor tvrdi sledeće:

- Ona njega nikad nije ni volela. Pritom, htela je slobodu da može da ima ljubavnike. Raskalašna žena. I u Švedsku ide kod ljubavnika.

 Zašto Gordana morališe o braku kada je ona zvanično razvedena od Seada 19. 10. 2007. Možete i vi proveriti u sudu

Naš izvor dodaje da oni zapravo malo vremena provode zajedno jer je Sead retko u Beogradu.

- On je uglavnom u Kačarevu. Ponekad u Beogradu. Uglavnom zbog medija. Pa vidite da se muvala oko Dušana otvoreno, a Seada nikada ne pominje - zaključio je izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Telegraf.rs TV
Sead Džehverović

Kontaktirali smo sa Savom Džehverovićem, Gocinim i Seadovim sinom, da bismo proverili ove navode, a on nam je kratko rekao:

- Mislim da bi mi mama i tata rekli da su se razveli.

Podsetimo, Gordana Džehverović pričala je u rijalitiju da je sa suprugom Seadom prošla pakao zbog toga što je njegova porodica u Bosni nije prihvatala zato što je Srpkinja. Goca je rekla da su kratko živeli u Bosni jer nisu mogli više da podnesu pritisak koji je vršen na Seada da je ostavi, te su došli u Kačarevo, Gordanino rodno mesto, gde su izgradili život, a Sava je promenio ime jer se pre toga zvao Semir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vranjanka

05.06.2018 17:03

Ne verujem sto posto na rekla-kazala bez cvrstih dokaza. Ali, sudeci po onome kako se Goca ponasa, kako prica, kako se oblaci itd. vec odavno sam stekla utisak da bas i nije neko posteno celjade. Iskreno receno, kao zenu me cesto bude stid kad ona glasno i jasno izgovori reci koje nikako ne prilice jednoj zeni, majci, supruzi. Deca su svako ponaosob prica za sebe. Cini mi se da je u toj porodici jedino gospodin Sead normalan covek, ali i nemocan da na bilo sta utice, jer su svi konci u Gocinim rukama. Ne dao Bog nikome ovakvu zenu u porodici.

Odgovori 17 3
AiT FOREVER

06.06.2018 07:29

@Vranjanka - Potpisujem svaku reč. Iz ponašanja kojeg je pokazala u ovih par meseci nameće se zaključak da svoje lične komplekse i frustracije nastoji da leči preko Teodore, kako inače pojasniti oblačenje koje nimalo ne priliči njenim godinama, skakanje čim počme neka pesma koju Teodora voli, pentranje po stolu, pipkanje sa Milanom, šale na račun Filipa i nje, o rečniku u kojem ne vadi onu stvar iz usta da ne pričam, samom pojavom je degutantna i žao mi je što je svojim ulaskom pošteno izblamirala Teodoru koja je zaista dobra i vredna cura. Njena šatro "podrška" vezi Anđela i Teodore je priča za sebe, umesto da ljubi stope tom dečku koji joj već 9 meseci čuva kćer ko malo vode na dlanu ona ne može da preboli bivšeg iz Poreča s kojim je bila bukvalno 2 meseca i to na daljinu, naravno samo zato što bi tako imala besplatna letovanja i život na visokoj nozi.

Zora

06.06.2018 09:23

Neverovatno koliko ova zena podseca na gospodju Fazilet iz serije Cerke. Gledajuci mnoge scene u seriji setim se Goce i pomislim, dal je moguce, kao da je reziser upravo po Goci rezirao seriju. Drcna u tome da cerki nadje bogatog muza koji ce joj biti vetar u ledja u pevackoj karijeri, ne preza ni od cega. U pokusaju da pokaze kako je moralna majka koja od cerke zeli da napravi isto tako moralnu i pametnu devojku, zbog svog prostacko-promucurnog nacina uspe svaki put da izblamira i cerku i sebe. Kad got «prevaspitava» Teodoru zapitam se, ako to radi pred kamerama, kako te njene (jezive) vaspitne mere tek izgledaju kod kuce? Hiperenergicna po prirodi, ne posustaje u obavljanju kucnih poslova. Tom svojom vrednocom stice naklonost kako ukucana, tako i gledalaca i novinara. Time postize da ljudi u prvom planu vide jednu vrednu zenu, dobru domacicu, a njenu preku narav ostave po strani. Skoro pa zabrinjavajuca cinjenica je da su zene vredne postovanja Viktorija i Milica pre nje napustile Zadrugu. Cudno je razmisljanje naroda.

la verdad

06.06.2018 10:18

Sve mi je bilo jasno kad je odmah pri ulasku rekla Teodori kako je bila na korak od toga da se ubije skakanjem sa mosta kad je videla da se Teodora poljubila sa Anđelom. Vlastitom detetu nabacuje osećaj krivnje i indirektno je ucenjuje samoubistvom zašto?! Zato što se zaljubila u zamisli molim te dečka približno svojih godina koji je prelep, pametan, fino vaspitan i zaljubljen do ušiju u nju?! Ali ne, gospoja majka je naumila da nju "pazari" za nekog ko ima love pa makar je tretirao ko zadnju krpu! Pa oba Teodorina dečka su bila više od 10 godina starija od nje. Ne kažem da je to loše ali puno mi je prirodnije i normalnije da cura od 17 godina koliko je imala kad je prohodala sa prvim dečkom izlazi sa nekim svojih ili bar približno svojih godina nego sa nekim ko ima 30 i kusur. Zato imam dojam da su i te prethodne veze bile itekako forsirane od strane ove gospoje jer su ti momci već imali obezbeđene poslove i stanove, dok je po njoj Anđelo klinac koji tek treba da se osamostali i počme zarađivati. No stvar je u tome što se njena kćer baš u tog "klinca" zaljubila i to čini mi se jače nego ikad pre i po prvi put joj izmiče kontroli. Iskreno se nadam da će Teodora i Anđelo uspeti, želim im svu sreću ovoga sveta jer je zaslužuju a dotičnoj gospoji i bilo kome ko im pokuša stati na put nek sudi Onaj gore jer On ih je i stavio jedno drugome na put.