Jelena Krunić: Mina je imala seks sa Mikijem!

Autor:

Zadruga

05.06.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić, bivša ukućanka najgledanijeg rijaliti-programa na ružičastoj televiziji "Zadruge", otkrila je pikanterije o aktuelnim učesnicima, ali i o onima koji su se vratili u spoljni svet. Ekskluzivno za Rijaliti magazin Jelena Krunić otkrila je svoja saznanja o Mini Vrbaški i Mikiju Đuričiću, za koje tvrdi da se viđaju i da su bili prisni.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

- Iskreno, čudan mi je Miki, koji je prošao kroz deset rijalitija i kroz 11. našao da traži prijatelja u devojčici koju je do juče osuđivao i pljuvao. Mina ima veliku potrebu da ima pažnju, nije bitno kakvu, samo da je primete. Pati i želi samo da je vide u društvu poznatih. Mina bukvalno ne gleda da li će to biti njen blam za blamom ili loše po nju. Nada se da će Soraja da je primi u društvo ili Ana Korać. Očajna je i sama, pa mora da cima Mikija iz Kupinova da se druži sa njim. Čula sam da su imali seks, ali da li je to bilo samo jednom ili se viđaju, to ne znam - otkriva Jelena i nastavlja:

Mina glumi žrtvu, pokušava da se opere na televiziji, ja sa 15 godina nisam širila noge, nego sam brala maline

RepublikaFoto: Promo foto
Mina Vrbaški

- Miki je stariji od Mine skoro 30 godina, ne znam kako može Mina da mu bude društvo, klinka koja je tek napunila 18 godina. Ja ne znam šta da mislim o njoj, ali nemam potrebe da se družim sa njom. Ne mislim da su se Miki i Mina kresnuli za te ćevape na koje je izveo, ali za oblande i tulumbe, ko zna. Šalim se, ali vidi se da je usamljena i nema sa kim da se druži. Ja sam sa 15 godina brala maline kod ujaka, nisam širila noge. Glumi žrtvu, skontala da je napravila neke greške, pa da bi se oprala na televiziji, patetiše i plasira neku tužnu priču, kao niko nije razmišljao zašto to radi. Htela je da joj ljudi poveruju da se pokajala i da će kao da se promeni. Svako bira svoj put, ona je izabrala lakši - rekla je Krunićka, koja veruje da je Mina van sebe od kako je Đekson započeo vezu sa Andrijanom Radonjić.

Ne mislim da su se Miki i Mina kresnuli za te ćevape na koje je izveo, ali za oblande i tulumbe, ko zna

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Ona je prsla skroz u "Zadruzi", pukla je zbog Đeksona zato što se zbližio sa Andrijanom jer je ženstvenija, a ne ta neka kao mačkica. Miki je bio drugačiji potpuno u jednom drugom rijalitiju i bio je onaj pravi Miki, ne verujem da se video sa Minom zbog medijske pažnje. Bilo kako bilo, vraćam se na Minu, ona mi je totalni hit. Rekla mi je da radi u kafiću kao konobarica i služi nargile. Ako se zaista bavi time, želim joj svu sreću i da otvori svoju nargila radnju. Sve u svemu, Mina je za Andrijanu milfara, ne znam kome Andrijana može da bude zanimljiva, samo domu penzionera - zaključila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
blučanka

06.06.2018 13:10

Mukice, vrati se da bereš maline. Beograde laku noć.