Brenin sin PRETUČEN ispred kluba u Leskovcu!

Autor:

Zabava

14.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin proslavljene pevačice Lepe Brene, Stefan Živojinović prebijen je u Leskovcu ispred kluba u kom je nastupio za vikend, i to u trenutku kada je dve devojke pokušao da razdvoji i spreči njihovu tuču, pa je on dobio pesnicu u glavu, otkriva magazin Svet.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Brenin sin doživeo neprijatnost...

Naime, mladi pevač našao se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Čim je video da su dve devojke posle kraćeg koškanja uletele u fizički obračun, Stefan se umešao, pa je on izvukao deblji kraj samo zato što je pokušao da ih razdvoji. Navodno, razlog njihove žestoke rasprave bila je ljubomora dečka sa kojim je jedna od devojaka bila u klubu jer pogled nije skidala sa Živojinovića, a kako se i njenoj drugarici on dopao, uletele su u opasnu prepirku. U trenutku kada je Brenin sin pokušao da smiri situaciju to je bila kap koja je prelila čašu, pa je dečko koji je došao sa jednom od devojaka udario Stefana pesnicom u glavu. Rekao mu je da mu je bolje da se drži po strani jer je baš on razlog skandala koji im se desio.

 Živojinović: Tačno je da je došlo do tuče između nekih devojaka. Pokušao sam da ih razdvojim, ali sam i ja dobio udarac

RepublikaFoto: instagram.com/stefanzivojinovic
Stefan Živojinović

Brenin sin nije želeo da nastavlja priču i izaziva još neprijatnosti, a kako je pao od siline udarca, članovi njegovog benda koji su se nalazili u blizini pritrčali su da mu pomognu. Svi zajedno su se uputili ka svojim kolima kako ne bi došlo do novog incidenta i udaljili su se od kluba.

- Tačno je da je došlo do tuče između nekih devojaka. Pokušao sam da ih razdvojim, ali sam i ja dobio udarac. Nisam video ko me je udario, ali sve im je oprošteno. Bitno je da je klub bio prepun i da su svi uživali u mom nastupu - rekao je Živojinović za nedeljnik Svet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Valentina

14.07.2018 10:43

Lep,kulturan i lepo vaspitan dečko.Mogla bi i deca drugih poznatih da se ugledaju na njega.Svaka čas-jedan normalan.