Srpska folk zvezda na žurki Filipa Plejna: Dragana lumpovala s Donaldom Trampom!

Autor:

Zabava

17.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković, koja je prethodnih nedelja krstarila Mediteranom, sišla je sa broda u Monte Karlu samo da bi te iste večeri bila gost slavnog dizajnera Filipa Plejna na velikoj žurki na koju je pozvao odabrane prijatelje, među kojima i Donalda Trampa mlađeg.

 Srpska folk zvezda našla se na spisku pripadnika svetskog džet-seta, koje je u jednom od najprestižnijih klubova na svetu "Džimiz" ugostio jedan od najuspešnijih modnih magova današnjice.

Dragana: Bio je to jedan od najboljih provoda koje sam u životu imala, uživala sam u svakom trenutku

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dragana Mirković

Glamuroznom događaju prethodilo je fotografisanje ispred kluba, a slike na kojima je Dragana, kao i najstariji sin predsednika SAD, osvanule su na internetu, dok je unutra slikanje bilo ograničeno zbog privatnosti gostiju.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dragana Mirković i Filip Plejn

- Filip Plejn sarađuje sa DM sat televizijom, dao je za nas više od deset intervjua i tako se poznajemo. Iskreno, bio je to jedan od najboljih provoda koje sam u životu imala, uživala sam u svakom trenutku i prethodni deo leta sam iskoristila da napunim baterije, tako da ću biti u punoj snazi kada se uskoro vratim koncertnim obavezama - poručila je Dragana.

Inače, mediji su u maju preneli da je sin američkog predsednika Donalda Trampa, u čijem se društvu našla naša pevačica, nepuna dva meseca nakon što je njegova supruga Vanesa Tramp, sa kojom ima petoro dece, podnela zahtev za razvod, uplovio u vezu sa voditeljkom Foks njuz televizije Kimberli Gilfojl, koja se smatra seks-bombom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading