ŠABANOV SIN JURI RADU!

Autor:

Zabava

19.07.2018

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krah veze Rade Manojlović i Harisa Berkovića za pevačicu je bio veoma bolan, a u pojedinim medijima se spekulisalo i da se čak otrovala lekovima za smirenje. Međutim, izgleda da za Radu nema zime jer je posle Harisa na nju, ako je verovati društvenim mrežama, "bacio oko" sin Šabana Šaulića, Mihajlo.

Foto: instagram.com/radamanojlovic
Neće još dugo biti sama...? Rada Manojlović

Naime, Mihajlo je lajkovao Radi četiri fotografije, zbog čega su mnogi pomislili da se između pevačice i sina kralja narodne muzike nešto dešava. A da li će mu Manojlovićeva pružiti šansu, još ne znamo, u svakom slučaju mogao bi da joj bude "rame za plakanje" i to više nego dobro.

 

4 strane ? ima velik izbor nema šta... ???

A post shared by @ mixajlos on Mar 27, 2018 at 3:23am PDT

RepublikaFoto: instagram.com/mixajlos
Sve Radine fotke mu se sviđaju... Mihajlo lajkovao četiri pevačicine slike

Od poznatih cica sa Mihajlom je u vezi bila samo Dragana Džajić, ćerka legendanog fudbalera Dragana Džajića koja je sada devojka Miloša Ivanovića, rođenog brata Ane Ivanović.

I dok je Mihajlo uspešno skrivao svoje izabranice, Radi to nije polazilo za rukom, verovatno zato što je popularna pevačica, ali i zato što su njeni partneri bili javne ličnosti. Pre Harisa, Manojlovićeva je četiri godine bila sa Milanom Stankovićam, a potom sa Momirom Gajićem, košarkaškim menadžerom. 

RepublikaFoto: youtube.com/ Zvezde Granda Specijal
Završila s Harisom... Manojlovićeva i Berković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading