Luka: NATAŠA ME JE DROGIRANA TUKLA!

Autor:

Zabava

21.07.2018

16:15 >> 16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić, još uvek zakoniti muž Nataše Bekvalac, saslušan je u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu zbog optužbe da je počinio nasilje u porodici!

RepublikaFoto: Republika
Luka Lazkić

On je tri sata iznosio svoju odbranu u kojoj je detaljno opisao šta se dogodilo u noći između 13. i 14. aprila u pevačicinom stanu na Dedinju. Lazukić je ostao pri svojoj odbrani i rekao da je u pitanju lažno prijavljivanje njegove supruge, a posebno je istakao da je kobnog dana Nataša bila pod dejstvom alkohola, kao i da ima saznanja da je koristila i narkotike.

RepublikaFoto: Republika
Nataša Bekvalac

- Nataša je osmislila kako da me lažno optuži da bih u javnosti bio označen kao nasilnik. Motiv za ovo je novac. Nataša je ranije bila sklona samopovređivanju, ali sam ja takvo stanje pripisivao postporođajnoj depresiji - prenose beogradski mediji!

- Sve sam joj tolerisao, gledao sam na to kao na njene hirove. Kobnog jutra, ja sam bio napadnut s njene strane, nisam je udario, već sam je samo pomerio od sebe. Branio sam se jer me je izbezumljena udarala pesnicama po rukama. Osećala se na alkohol, a imam saznanja da je koristila narkotike. Zbog toga insistiram na veštačenju - kaže dobro obavešten izvor da je Luka navodno ispričao u sudnici.

Lazukić je, prema rečima sagovornika, u više navrata ponovio da Nataša pokušava da zloupotrebi zakon o porodičnom nasilju.
- Želim istinu da iznesem na videlo, ne samo zbog sebe već i zbog drugih žena, kao i muškaraca. Nataša je zloupotrebila zakon koji štiti žrtve nasilja i zbog takvih kao što je ona pravim žrtvama se ne pridaje značaj. Čime je moja žena zadužila državu da se ja lažno optužim za tako gnusan čin, a da ona bude glavna zvezda u medijima. Njeno pojavljivanje na prošlom pretresu zapravo je marketinški trik i njena farsa jer nije ni bila pozvana. Inače, meni i mojoj porodici su amputirane duše jer ne možemo da viđamo moju ćerku - završava izvor šta je Lazukić pričao u svojoj odbrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading