CECA: Volim zore da dočekujem SAMA, ALI OVU NISAM!

Autor:

Zabava

23.07.2018

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala nastup u Budvi i toliko dobro se provodila da je pevala sve do jutra.

RepublikaFoto: Top Hil
Bilo joj je vrh... Ceca

A kada se dobro naspavala, odlučila je da utiske podeli i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži instagram. Ceca je ovom prlikom opisala svoja osećanja:

-  Toliko slična, toliko posebna i po mnogo čemu drugačija noć iza mene. Top Hill, mesto gde se svakog leta, publika i ja zaljubljujemo u ono što zajedno napravimo - nove uspomene. Sa mnom je na sceni bilo preko 25 ljudi koji su učinili da muzičko scenski spektakl bude upotpunjen. Hor koji su činili šest vokala, gudački orkestar, moj bend i ja. Dva sata publika je pevala sa nama uglas, a ja najsrećnija. Iako sam od onih žena koje zore vole da dočekuju same, ovu nisam. Moja publika i ja smo je sačekali zajedno, a samo pet minuta posle nastupa pao je ogroman pljusak iznad Budve.

RepublikaFoto: Top Hill
Do jutra bila s njima.... Ražnatovićka

Ražnatovićka se u poslednje vreme često oglašava na profilu na instagramu, a njeni fanovi svaki njen post dočekaju sa oduševljenjem. Ipak, postovi joj nisu toliko kreativni pa se njeni fanovi oduševe čak i kada ih obavesti da je negde krenula, kao i kada im saopšti da je promenila frizuru što je u poslednje vreme često činila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading