Svetski poznati dizajner se RASPITIVAO ZA ĆERKU DRAGANE MIRKOVIĆ!

Autor: Pink.rs

Zabava

26.07.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković decenijama je već deo svetskog džet seta, a nedavno se našla u društvu poznatog dizajnera Filipa Plejna, kog je upoznala u Monte Karlu. Sa Draganom je u tom trenutku bila i njena ćerka Manuela kojom je Plajen bio oduševljen.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dizajner oduševljen pevačicicnom ćerkom... Dragana sa Filipom Plejnom

Dragana, koja je bila na odmoru u Monte Karlu prisustvovala je Filipovoj žurki s ćerkom, a s obzirom na to da je Manuela izrasla u izrazito visoku devojku, dizajner ju je odmah zapazio:

Foto: youtube.com/dmsattv
Izrasla u buduću manekenku... Manuela Bijelić

-  On je bio oduševljen mojom ćerkom Manuelom koja je izrasla u lepu i zgodnu devojku, a visoka je čak 182cm. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je ona stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili sa predlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima predispozicije za to. Ona zasad nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promeniti mišljenje zavisi samo od nje - izjavila je pevačica.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Prisustvovala žurki svetksog džet seta... Dragana

Ona je dodala da se njena ćerka i dalje nije odlučila za životnu profesiju:

- Manuela još ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati da se bavi nekom vrstom umetnosti. To će svakako biti njena odluka u koju se Toni i ja nećemo mešati - zaključila je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading