Goca besna: MILJANINO DETE NEĆE BITI BRAT MOJOJ LENI!

Autor:

Zabava

26.07.2018

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Miljana Kulić bi za 10-ak dana trebalo da se porodi i na svet donese dečaka čiji je otac Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan s kojom ima ćerku Lenu. Gostijući u emisiji "Rada sam", Goca je prvi put javno otkrila šta misli o činjenici da će Miljanin sin biti brat njenoj ćerki.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
Progovorila o bolnoj temi... Goca

 Ova činjenica Tržanovoj je žestoko zasmetala, a ona je najpre prokomentarisala odnose Ivana i Miljane u rijalitiju u kom su napravili bebu:

- Nemam pojma, ja to nisam gledala i pravo da ti kažem, baš me briga - rekla je pevačica kojoj se ova tema uopšte nije dopala.

Foto: printscreen/TVHappy
Stiže im prinova, a Goci nije dobro... Ivan i Miljana

Međutim, Rada je insistirala da Goca prokomentariše situaciju koja će uskoro postati realnost, čim se Miljana bude porodila:

- To nije deo mog života. Ne znam zašto bih ja nešto kometarisala.

- Pa zato što imaš dete sa tim čovekom - nastavila je Rada.

- Pa dobro da, slažem se...

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pritisla Gocu... Rada Radenović

- To dete će biti brat ili sestra Leni... Ustvari brat, već znamo da je dečak - konstatovala je voditeljka.

- Neće! Kako da ti kažem... Neće, sve dok moje dete... To dete ima već toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo joj priredili njen biološki otac i ja da zaista ne želim time da joj dodatno komplikujem život. Kada bude napunila osamnaest godina imaće pravo izbora i da kaže da li želi da bude u kontaktu sa tom osobom. Do tada, ja ću učiniti sve da je zaštitim od bilo kakve vrste zloupotrebe. To je moja dužnost kao njenog staratelja - izjavila je Goca koja na ovu temu više nije želela da govori, a svima jasno stavila do znanja da sa Miljanom i Ivanom neće održavati bilo kakve kontakte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading