MILANA STANKOVIĆA NAPALI ZBOG KIJE!

Autor: blic.rs

Zabava

26.07.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se vraćao sa nastupa, Milana Stankovića je napao jedan muškarac na šetalištu u Budvi, koji je tvrdio da je bivši momak Kije Kockar i počeo da mu preti jer se pisalo da je pevač u vezi sa pobednicom rijalitija.

 

Srećno leto svima koji slave ?

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Jul 24, 2018 at 10:13am PDT

Mediji su objavljivali kako su Milan Stanković i Kija Kockar sve prisniji u poslednje vreme, čak su ih slikali kada su se tajno sastali u jednom restoranu, a ovo izgleda da baš smeta bivšim momcima pobednice rijalitija “Zadruga”. Kako saznajemo, Milan je doživeo neprijatnost u Crnoj Gori i to sve zbog Kije Kockar.

- Milan je održao fenomenalan nastup u Crnoj Gori. Pevao je nekoliko sati, a publika je bila oduševljena. Kada je završio sa nastupom šetalištem je krenuo ka automobilu kako bi se odvezao do hotela. U jednom trenutku mu je prišao jedan momak i počeo da viče na njega. Tvrdio je da je on Kijin bivši momak, a revoltiran je što je ona u poslednje vreme prisna sa Milanom. Rekao mu je “Šta ti tražiš sa mojom devojkom” i počeo da mu preti. Milan je prvo bio u šoku i nije mogao da veruje šta ga je snašlo, ali brzo pribrao i pokušao da smiri mladića - kaže izvor koji se našao na licu mesta i dodao:

 

???#budva#montenegro

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Apr 12, 2018 at 12:45am PDT

- Milan je pokušao da mu objasni kako stvari stoje i da nema potrebe da viče na njega. Mladić se nakon toga smirio i onda su normalno razgovarali, a zatim su se razišli.

Milan je nakon toga otišao do svog automobila i uputio se ka hotelu, a bio je šokiran zbog cele situacije.

Inače, Milan je poslovno u Crnoj Gori, a vreme je iskoristio i da se okupa. Naš paparaco ga je uslikao dok se brčkao u bazenu, a zanimljivo je bilo da se igrao i sa rekvizitima za vodu. Tako je uzeo šlauf u obliku flamingosa i fotografisao se za društvenene mreže.

- Milan ne ostao nekoliko dana u Crnoj Gori kako bi se i odmorio. Slobodno vreme je uglavnom provodio pored bazena, sunčajući se i ćarkajući sa prijateljima. Zanimljivo je da su mu mnoge devojčice prilazile da se fotografišu sa njim na bazenu - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading