ANA I RASTA DANAS KRSTE ĆERKU, pevačica pre toga radila nešto UŽASNO NA TERASI!

Autor:

Zabava

05.08.2018

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić i njen suprug reper Stefan Đurić Rasta danas u crkvi Svete Petke na Padini upriličili su krštenje svoje ćerke Tare.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Danas slave... Rasta i Ana

Pripreme pred krštenje obavila je samo Ana, bar ono što je zabeležio paparaco "Republika.rs" uhvativši najpre pevačicu dok je boravila na terasi svoga stana. I iako bi mnogi očekivali da se pevačica šminka i doteruje, Ana je na terasi cedila bubuljice čitavog jutra. 

Foto: E/Stock/ST
Iscedila bubuljice... Ana

Nakon toga se obukla i napustila stan bez Tare i Raste, sakrivši lice naočarima. Ana je očigledno išla da obavi neke privatne poslove, nakon čega se vraila, spremila i uputila u crkvu.

Foto: E/Stock/ST
Uputila se u crkvu... Nikolićeva
Foto: E/Stock/ST
Pošto je iscedila lice, spremila se i izašla... Ana Nikolić

Ana i Rasata su juče proslavili rođendan svojoj ćerki, a Nikolićeva je na instagramu mezimici posvetila veoma emotivne reči:

- Tara... svetlosti mog života, moja ružo.... neka te sreća i radost prate na putu tvom, a ja ću biti tu da dignem te kad padneš... i ne dam ti da staneš... da te volim onako kako samo majka može, bezuslovno... Hvala ti što si mom životu dala smisao i radost! Ti si moja nagrada i blagoslov! - napisala je Ana.

 

S obzirom na to da je krštenje Anine i Rastine ćerke u toku, uskoro više o tome na "Republika.rs"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading