MANEKENKA OSVANULA BEZ GAĆICA, muž fudbaler ĆE DA POLUDI!

Autor:

Zabava

06.08.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata manekenka Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića šokirala je danas kada je objavila nekoliko fotografija na kojima ne nosi donji veš.

 

?

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Jun 30, 2018 at 6:01am PDT

Jovanino transparentno pokazivanje zadnjice na nekoliko fotografija, šokiralo je njene pratioce.

Đorđevićka, nekada Švonja, postala je poznata kada se pojavila u spotu Saše Kovačevića "Kako posle nas", ali se za nju ipak više saznalo kada je pokušala samoubistvo skočivši sa mosta Duga u Novom Sadu. Jovana je čudom preživela, ali to nije bila poslednja njena nezgoda. Par godina kasnije, Jovana je upala u vrelo kada joj je izgorelo 50 posto kože.

Foto: instagram.com/callmelolita
Više ne zna šta će... Jovana

Manekenka je sve prebrodila, a potom se udala za poznatog fudbalera i postala blogerka. Jovana često objavljuje fotografije, a sada joj je izgleda ponestalo inspiracije pa je odlučila da je vreme da pokaže guzu, što su njeni pratioci, posebno oni muški verovatno jedva dočekali. A šta će joj kazati suprug za ovo, znaju samo oni. 

Foto: instagram.com/callmelolita
... pa je pokazala guzu... Đorđevićka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

07.08.2018 01:14

Pogledala sam ceo Instagram profil...ta zena toliko deluje nesrećno da nema dalje. Sve to pokušaj ubistva, padanje u vrelo, sav taj isprazni život govori o praznini unutar nje koju ne mogu ispuniti ni kakve krpice, torbe, daleka putovanja. Zamisli smisao zivota da na vrhovima prstiju pozira non stop da bi privukla pažnju. A osmeha nigde. Kao Sandra modelsica. Jezivo