Čuvaće mu Sanju i Laru: POVODOM SMRTI ADVOKATA OGLASILA SE PRIJATELJICA!

Autor:

Zabava

29.07.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića koje se dogodilo sinoć na Novom Beogradu, potreslo je i sve njegove, ali i prijatelje njegove supruge nekadašnje misice, Sanje Papić.

Foto: printscreen/facebook.com/vesna.devinca
Uputila poruku saučešća i podrške prijateljici Sanji Papić... Vesna de Vinča

Jedna od najboljih prijateljica Sanje Papić, i dugogodišnja saradnica Vesna de Vinča oglasila se povodom smrti poznatog advokata i porodici uputila poruku saučešća:

- Otišao je na nebo naš zet Miša Ognjanović, sjajni čovek, izuzetni, hrabri advokat. Neizmerna bol i tuga me potresa . Tragična smrt. Zašto? On sada ima vremena da čeka na odgovor, mi - nemamo. Bila sam ponosna na njihovu ljubav! Saučešće.... neizmerno... neizmerno našoj Sanjici! Saučešće maloj Lari, sinovima, porodici Papić i Ognjanović. Bićemo uz njih, dragi Mišo - napisala je Vesna. 

De Vinča i Sanja prijateljice su od 2002. godine kada je Papićeva postala mis Srbije i Crne Gore, a potom predstavljala zemlju na izboru za Mis Univerzuma i Mis Evrope.

Foto: instagram.com/misssanjapapic
Pobedila na izboru za MIS Srbije i Crne Gore 2002. godine... Sanja Papić

Sanjin suprug, Dragoslav Ognjanović, poznati beogradski advokat upucan je sinoć u Ulici Antifašističke borbe, ispred zgrade kod broja 45, a njegov dvadesetšestogodišnji sin ranjen je u predelu desne ruke. Sanja je u tom trenutku bila na odmoru u Hrvatskoj sa ćerkom Larom gde je saznala za tragićčnu vest. Sanja i Miša venčali su se prošle godine u Parizu, a ubrzo nakon toga dobili su ćerku Laru.

 

Yes baby, I do ! ❤️

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Aug 11, 2017 at 12:22am PDT

 

#ourkumoviarebetterthenyours ?

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Aug 14, 2017 at 7:44am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading