DEMONJA NAPAO IVANA: Ivanoviću, gluperdo glupa, imbecilu!

Autor:

Zabava

07.08.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saksofonista Nikola Demonja, suprug pevačice Ane Štajdohar, s kojom od maja 2010. godine zajedno nastupa u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", prozvao je na Tviteru popularnog voditelja s kojim ima dugogodišnju saradnju, nazvavši ga gluperdom i imbecilom.

RepublikaFoto: Prntscrin
Ivanovića ispsovao saksofonista iz njegove emisije... Ivan i Nikola Demonja

Naime, muzičar koji je zbog rata proteran iz Hrvatske osuo je na društvenoj mreži paljbu po svima koji su u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu navijali za komšije Hrvate i javno im upućivali podršku, baš kao što je to radio njegov prijatelj i saradnik Ivan Ivanović. Demonja je svima poput njega uz fotografiju selektora hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatka Dalića, koji na kninskoj tvrđavi povodom proslave "Oluje", najvećeg progona Srba u novijoj istoriji, hrvatskom generalu i zločincu Anti Gotovini poklanja dres, uputio najgore uvrede.

RepublikaFoto: Prntscrin
Demonjina supruga godinama peva u Ivanovićevoj emisiji... Ivan i Ana Štajdohar

- Kako ste ono rekli, gluperde glupe najgluplje, mi mešamo politiku i sport? A vi navijate za komšije jer ste iznad toga? Je l' i za ovo navijate? Iste su komšije u pitanju, sve vreme. Vi ste debili, a ne oni. Gluperde glupe preglupe najgluplje. Imbecili - napisao je Nikola na Tviteru, a u komentarima su ga upozorili da bi Ivanović mogao da mu se naljuti zbog ovih reči.

Saksofonista koji svira u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ispljuvao voditelja jer je u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu navijao za komšije koje su njega u ratu proterale iz Hrvatske

Foto: twitter.com/Nikola Demonja
Ovako je Demonja reagovao...
RepublikaFoto: twitter.com/Nikola Demonja
A ovde su ga podsetili i da je Ivanović navijao...
RepublikaFoto: twitter.com/Nikola Demonja
RepublikaFoto: twitter.com/Nikola Demonja
Podsetili ga i da mu žena peva kod Ivanovića...

Bilo je i onih koji su ga savetovali da više ne svira u Ivanovoj emisiji, kao i da njegova supruga ne peva kod njega.

- Bravo za jedan komentar. Sada reci najvećem gluperdi Ivanoviću i nemoj svirati kod njega, a ni Ana da peva. Inače se sve slažem sa tobom. Srbi su generalno glupi - jedan je od komentara ispod Demonjinog tvita.

Međutim, kada smo muzičara pozvali, on nije želeo da komentariše svoje reči niti da se one dovode u vezu sa njegovim poslovnim partnerom Ivanom Ivanovićem uprkos tome što su ljudi ispod njegove javne objave to već uradili.

RepublikaFoto: Tanjug
Neće mu se dopasti...? Ivan Ivanović

- Da li vi mislite da ću ja to javno za medije da komentarišem, pa ja sa tim čovekom radim. On je tada napisao to što je napisao, posle je rekao nešto drugo i ovo nema veze s njim. Ovo što sam ja napisao ima veze sa tim što ja imam problem sa tim ljudima i apsolutno me ne zanima što drugi to povezuju sa Ivanovićem. Nemam komentar i ne želim uopšte da se o tome piše da ne bi posle imali mi problema - poručio je Demonja.

S druge strane, Ivanović se nije javljao na broj poznat redakciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vlada

07.08.2018 08:23

I na kraju ga Ivanovic naterao da obrise tvit. Ucenio ga da vise ni on ni Ana nece biti kod njega u emisiji. A mogao je lepo da pozove Tompsona da mu peva u svakoj sledecoj emisiji.