MANEKENKA TEŠKO POVREĐENA POSLE KONCERTA DRAGANE MIRKOVIĆ!

Autor: Avaz

Zabava

07.08.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković održala je odličan koncert u Dugom Ratu u blizini Splita, a ovom spektaklu prisustvovala je i bosanskohercegovačka manekenka Selma Mukić Mimi.

RepublikaFoto: Promo foto
Održala koncert za pamćenje... Dragana Mirković

Međutim, po povratku sa koncerta, Selma se kretala prema Splitu kada je doživela strašnu saobraćajnu nezgodu u kojoj je umalo izgubila život.

Pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dugi Rat i Omiš morali su povređene da izvlače iz oštećenih vozila, nakon čega su prevezeni u bolnicu. Jedna od povređenih osoba je model Selma Mukić Mimi iz Jajca. Policijskom istargom biće utvrđene okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nesreće u kojoj su teško povređene dve osobe.

 

?

A post shared by Selma Mima Mukic (@selma.mukic) on Mar 17, 2018 at 1:05pm PDT

Mimi koja je trenutno u bolnici dala je izjavu o nezgodi koja ju je umalo koštala života:

- Vozila sam se ka Splitu. Ne mogu da se setim kako je došlo do udesa. Znam samo da smo autom visili na steni pored puta, a ispod nas su bili ambis i morski talasi. Pala sam u komu. Šta se dešavalo na licu mesta i kako su nas hrabri vatrogasci izvadili iz oštećenog vozila, nije mi poznato. Probudila sam se u bolnici s povredom glave i trenutno me čeka kompliikovan operativni zahvat. Nadam se da će operacija biti uspešna te da neću imati posledice. Druga osoba je zadobila teže povrede glave i stomaka, kao i brojna nagnječenja i nad njom su već obavljena dva operativna zahvata - kazala je Selma Mukić Mimi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading