DARKA LAZIĆA NI U RODNOM MESTU NE VOLE: Komšije ga ispljuvale POSLE BATINA!

Autor: Puls.rs

Zabava

11.08.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić našao se u žiži interesovanja nakon batina koje je dobio pre nedelju i po dana u Umčarima, kada je trebalo da peva na jednom slavlju. A nakon svega toga, on se vratio u Brestač, svoje rodno selo, ali ga ni tamo baš nisu dočekali susedi raširenih ruku.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Tvrde da je zaguljen... Darko Lazić

Kako svedoče Lazićeve komšije, nekada je bio dobar momak, ali kada je zaradio novac pevajući promenio se za 180 stepeni. Jedan od starijih suseda tvrdi je Darko sada i na batine navikao:

- Čuo sam da su ga prebili, ali ništa to nije novo za njega. Oguglao je. Dok je bio dete i mlad momak, bio je fin, a šta je ovo sada, bog zna. Otišao da peva i postao ništa, pokvario se. Usilio se. Budi bog s nama na šta ispade.

S druge strane, Darkovi drugovi iz detinjstva malo su bili blaži:

- Porodica mu je dobra i poštena, bio je jako siromašan, njegovi su išli po selu u nadnice da zarade koji dinar više. A onda je otišao u pevače i postao poročan, kažu svašta koristi ako me razumete. Dobro peva, ali ga novac pokvari. Dobilo se para, pa ne zna šta će sa njima - tvrde momci koji su nekada bili bliski s Lazićem, dok jedan od njih dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Drugarima iz detinjstva, sad se jedva javlja... Lazić

- Javi se on nama kada dođe u selo, popriča, ali onako, nekako je bezveze. Šta znam, pare ljude kvare.

Komšinica poznatog pevača tvrdi da su njegovi roditelji zbog svega što mu se dešava, veoma loše:

- Njegovi su se namučili dok su stekli nešto. Otac mu je radio u Holandiji, pa je Darko često tamo boravio. Malo, malo pa se priča da je dobio batine ili da je on nekoga pretukao. To skraćuje život njegovim roditeljima.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Ni Anu baš nisu pohvalile Darkove komšije... Ana i Darko sa ćerkom Lorenom

Međutim, imao oni i koji brane Darka, te smatraju da čim se izluduje da će sve doći na svoje mesto:

- Nikada me nije uvredio, vodi računa šta priča. Čuo sam da se razveo, ma i neka je. Proći će ga sve to. Udarile ga pare u glavu, a gde ima novca ima i žena. Burazer i otac su mu dobri ljudi. On se doselio ovde, napravio kućerinu i vozi neki besni auto. Kada prođe kroz selo, 200 na sat juri. Ana više ne dolazi kod bivše svekrve, a nije ni ranije dok su bili u braku. Ova nova dolazi, mislim da je tu iz Pećinaca - kaže jedan komšija, dok drugi tvrdi da i svađa koja se desila pre nekoliko godina u Brešatču, a u kojoj je učestvovao i Lazić, sasvim normalna pojava:

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Vozi svoj skupi automobil 200 na sat kroz selo... Darko

- To je uobičajeno ovde, ljudi se tuku kada popiju malo više. Zaguljen je on, ne da na sebe. Razbio je tada dve-tri flaše, ali nije celu kafanu razlupao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading