PRIMORAN DA ODRŽI KONCERT: Rasta nastupa u Areni, a sve ZBOG NJIH!

Autor:

Zabava

13.08.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta medijsku pažnju privukao je kada je napravio album svojoj sadašnjoj supruzi Ani Nikolić "Labilna", a nakon toga stekao je vrtoglavu popularnost.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Sad će moći svi da čuju Rastu...

Na Rastinim nastupima uvek je prepuno, a njegovo samopouzdanje skočilo je dotle da smatra da može da napuni  Arenu u kojoj će 15 septembra održati koncert.

Međutim, Rasta ima i dobar razlog da diskoteke zameni ogromnom dvoranom te večeri, a danas je otkrio zbog čega je odlučio da organizuje veliki koncert:

- Koncert u Areni, između ostalog, organizovao sam i zbog toga što za sve ove godine moji najverniji i najmlađi fanovi nisu mogli da prisustvuju koncertima zbog politike klubova da mlađi od 18, a negde i 20 godina ne mogu da uđu. Na koncert u Areni ste svi dobrodošli, mnogi me pitaju i upravo iz ovih razloga vam ovo pišem, limit ne postoji (mala deca moći će da prisustvuju sa svojim roditeljima) - napisao je Rasta.

 

za moje najmaldje youngzzzz ❤️?

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Aug 13, 2018 at 8:39am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading