ZVALA DEČIJEG PSIHIJATRA: Emina imala PROBLEM SA SINOM!

Autor: Blic.rs

Zabava

13.08.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod koji je obeležio početk ove godine kada je estradna scena u pitanju svakako je između pevačice Emine Jahović i njenog, sada bivšeg supruga, Mustafe Sandala.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Rastali se bez buke... Emina i Mustafa

Pevačica je u februaru saopštenjem potvrdila da se razvodi, a tom prilikom otkrila je da sa Mustafom ostaje u prijateljskim odnosima, kao i da su svojim sinovima Jamanu (10) i Javuzu (6) objasnili novonastalu situaciju.

Međutim, izgleda da je sa Emininim i Mustafinim starijim sinom došlo do izvesnih problema i Jaman je trpeo posledice razvoda roditelja:

- Moji sinovi su još mali, tako da nisam mogla da im objasnim sve, kako bih učinila da su odrasli. Mada, Jaman je bio svestan nekih stvari - izjavila je Emina i nastavila:

- On je inače veoma osetljiv, pa u jednom trenutku nije mogao da spava i to me je veoma povređivalo. Moja sestra je dečiji psihijatar i sa njom sam pričala o tome kako da postupam prema deci u novonastaloj situaciji, mada, u principu svaka majka to već nekako oseća i zna - objasnila je Jahovićeva.

Emina je otkrila da je uspela sa sinovima da prebrodi probleme i da je situacija sa Jamanom sada rešena:

- Nastavili smo da živimo živote normalno, samo na novi način.

 

Mama’s back home?#realtreasure

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Apr 22, 2018 at 12:12pm PDT

Pevačica je ponovo izjavila da je sa bivšim suprugom u prijateljskim odnosima, kao i da njihov odnos nikada nije bio buran:-

- Mustafa i ja imamo veoma dobar, prijateljski odnos, među nama nije bilo svađa, vike, dreke, niti ikakvih velikih problema

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading