ĐOGANIJEVI SU OSTAVILI DETE DA SE PATI: Tamara isprozivala Anabelu i Gagija!

Autor:

Zadruga

13.08.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Farma", Tamara Đurić nije zadovoljna svim dešavanjima oko porodice Đogani, Kije Kockar i Slobe Radanovića i sada je ponovo odlučila da iznese svoje mišljenje. Đurićeva je javno osudila porodicu Đogani zbog svega što je Luna učinila u rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Đurićeva im očitala bukvicu... Anabela i Gagi

Tamara je najpre istakla da smatra strašnim što su Anabela i Gagi iskoristili ćerku da zarade novac, kako ona tvrdi:

- Ja iskreno mislim da je i Luna Đogani, ali i njena porodica, za žaljenje posle svega što su uradili. Meni nisu jasni roditelji koji svoje dete guraju pred kamere i u rijaliti da bi na njemu zarađivali novac - kaže starleta.

Foto: TV Pink/printscreen
Starleta misli da su blogerku mogli bogato da udaju... Anabela, Luna i Gagi

Ona je dodala i da je možda postojalo bolje rešenje od Luninog ulaska u "Zadrugu":

- Bolje bi im bilo da su je bogato udali ili nešto slično, i obezbedili se na vreme, nego što su radili ovo što su radili. Ja to stvarno ne mogu da razumem. Mučenica Luna je pokazala, pre svega, koliko je nevaspitana i koliko je Anabelu i Gagija bilo briga da je vaspitaju i da brinu o tome u šta će im dete izrasti - istakla je Tamara koja je dodala da joj nije jasno zbog čega su Đoganijevi sada iznenđeni što se Luna našla na "stubu srama":

Foto: instagram.com/tamarastar89
Nema dlake na jeziku... Tamara

- Degutantno mi je više i da komentarišem, oni su za sva vremena pokazali kakvi su i tu je kraj priče. Ostavili su dete da im se pati deset meseci pred kamerama, podržavali Luninu vezu sa oženjenim muškarcem i sad se odjednom čude kako ih cela nacija mrzi i ne može da ih smisli!

A kada je završila sa iznošenjem mišljenja o Luni, Anabeli i Gagiju, Đurićeva je odlučila da prokomentariše i Kiju:

RepublikaFoto: e-stock
Ona je Tamaru oduševlila... Kija

- S druge strane, mnogo mi je drago što je Kija ostavila Slobodana i što se razvela jer sam ja neko ko nikako ne prašta i ne prelazi preko prevare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miki

14.08.2018 10:30

Ostavili su dete Lunu da im se pati deset meseci pred kamerama, podržavali Luninu vezu sa oženjenim muškarcem i sad se odjednom čude kako ih cela nacija mrzi i ne može da ih smisli!

Odgovori 14 0
mauricijus

14.08.2018 17:34

Zenska glavo...tebi ocigledno nesto fali!Idi leci se...gledaj svoja posla!

Nina

02.09.2018 11:29

Koje dete su ostavili?! Pa ona je punoletna!! Koje dete se seksa pred tv kamerama sa ozenjenim covekom???!!! Prosla je ta vise nego neka sa 60 godina! Sta je tu sazaljevate, bolje je nazovite pravim imenom!!!!