Kulturni Buba Koreli poručio narodu: MOŽETE K**CA DA MI SE NAPUŠITE!

Autor:

Zabava

15.08.2018

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati bosanski reper Buba Koreli, u tandemu sa Jala Bratom, ne prestaje da niže uspehe u muzičkoj karijeri, te sve veći broj domaćih popularnih pevača želi da ukrsti glas upravo sa njima. Ali, kako to izgleda biva - kad karijara ide gore, kultura ide dole... Tako da, ako se usudite da kritikujete Bosanca - možete da očekujete salvu uvreda i neprimeren rečnik. Mada, možda je to i suština repa?

Foto: printscreen/instagram.com/bubacorelli
Buba Koreli

Svoj uspeh i popularnost uspeli su da iskoriste na pravi način i svoje džepove i novčanike doslovno su prepunili. Buba se time i javno pohvalio na instagramu, pokazujući slike raznih skupocenih stvari koje je kupio, kao i svoj novčanik koji se od deviza jedva zatvara.

To su njegovi pratioci oštro osudili, želeći da ga "razapnu" jer je pokazao bahatost iako sa druge strane mnoga deca nemaju šta da jedu.

Foto: printscreen/Twitter

Buba se hvali devizama

 

Buba se danas oglasio povodom tih osuda i pokušao da objasni razlog zbog koga je želeo da se pohvali svojim bogatstvom:

- Jedna porukica za sve one koji hoće da me "razapnu" zbog para koje sam okačio na stori: Nisam se rodio u bogatoj porodici, nekada nismo imali hleb da jedemo. Svako ko poznaje mene i Jalu zna da je bila velika borba doći do ovde, mi smo zaradili ove pare, prolili smo znoj i krv za ovo, rekao je Buba i dodao:

- Možete k**ca da mi se napušite!

Foto: instagram.com/printscreen
Buba Koreli

- Umesto da me razapinjete i da mi se k**ca napušite, bolje idite radite danas i napravite neke pare pa to okačite na stori sa ponosom jer ste to sami zaradili, nije ih vam niko dao, izjavio je na svom instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading