Ana Sević progovorila o Darku i njegovoj DEVOJCI: Mi imamo NERASKIDIVU ULOGU!

Autor: Blic.rs

Zabava

24.07.2018

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja je proteklih dana bila deo većine medija, definitivno je ona da su Ana Sević i njen novi dečko Daniel Nedeljković prošetali Budvom u pratnji njene ćerkice Lorene, a taj video prva je objavila "Republika.rs"

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Privatna arhiva
Svi pričaju o njenom novom dečku... Ana Darko i Daniel
RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Dečko Ane Sević.... Daniel Nedeljković

Međutim, i njen bivši suprug Darko Lazić ima novu devojku, za koju se spekuliše i da će je oženiti. O tome šta misli o njoj otkrila je i Ana:

- Ne razmišljam o tome.

Ono o čemu Ana razmišlja je njena ćerka Lorena koju je dobila u braku s Darkom i na ovu temu je bila raspoložena malo više da govori:

- Darko i ja imamo jednu neraskidivu i najvažniju ulogu u životu, a to je da budemo Lorenini roditelji. Uvek ću se truditi da budemo primer toga da dvoje ljudi i posle razvoda mogu da budu u dobrim odnosima i uradiću sve što zavisi od mene da to bude tako. Ja mogu da utičem samo na svoje ponašanje, a ono će uvek biti na Loreninoj strani, jer je ona uvek primarno razmišljanje i motiv u mom životu. Lorena je srećno i voljeno dete.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Zbog nje su ostali u dobrim odnosima... Darko i Ana

Ana je pristala i da prokomentariše vezu sa Danijelom sa kojim je u poslednje vreme često viđaju:

- U novoj vezi sam prvenstveno sa samom sobom. Toliko mi je lepo i neizmerno sam srećna što nas je život ponovo povezao i ukrstio nam puteve. Nova Ana i Stara Ana, dve idealne polovine su ponovo spojene u savršenu celinu. Moj život je ponovo ispunjen ljubavlju koja je moj najbitniji pokretač.

A osim o ljubavi, Sevićeva je priznala i šta od estetskih operacija je uradila, kao i kakvi su joj planovi po tom pitanju:

- Imala sam u planu da uradim jednu estetsku korekciju i to sam odavno uradila. Čitali ste o tome u tomovima kao da je bila vest od nacionalnog značaja. To je bilo sve na tu temu i ništa više nemam u planu, niti smatram da ima potrebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading