RADA: PRESELILA BIH SE KOD HRVATA!

Autor:

Zabava

24.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Rada Manojlović održala je u prethodnih nekoliko nedelja niz koncerata u Hrvatskoj i ostala toliko očarana komšijama da je za Srpski telegraf priznala da bi se rado preselila kod njih.

Foto: printscreen/instagram
Lepo joj kod Hrvata... Rada

Naime, ona tvrdi da kod Hrvata odlično prolazi, uprkos glasinama da bojkotuju srpske pevače, te da nju tretiraju kao kraljicu.

- Nedavno sam se vratila iz Hrvatske i ponela sam samo najlepše utiske. Moram da kažem da su me Hrvati oduševili svojom energijom i načinom na koji se vesele uz moje pesme. Ja bih se preselila tamo, jer su me stvarno tretirali kao kraljicu! Bila je jedna prijatna energija i vratila sam se u Srbiju puna divnih utisaka. Ovih dana dosta sam nastupala u Zagrebu i Splitu, a kako sam pored nastupa imala i nešto slobodnog vremena, malo sam se i odmorila blizu mora - rekla je Rada i istakla:

Radmila: Mi smo svi isti narod. Mnogi misle da Hrvati bojkotuju naše pevače, mene dočekuju kao kraljicu

- Atmosfera na mojim koncertima i nastupima je uvek ista, bilo da nastupam u Srbiji, Hrvatskoj ili bilo gde u svetu. Mnogi bi pomislili da naše izvođače u Hrvatskoj bojkotuju namerno, međutim, uvek bih nastupala tamo jer se pobrinu da se osećam kao kod kuće - rekla je Rada i dodala da je za nju ceo Balkan jedna država i da nikoga ne želi da odvaja.

Foto: instagram.com/radamanojlovic
Možda će i ona da se seli... Manojlovićeva

- Nije mi jasno zbog čega kod nas ljudi i dalje prave toliki jaz između Srbije i Hrvatske. Mi smo svi isti narod i ja nikad neću biti neko ko će da nas razdvaja. Mislim da je jedna od najjačih i najlepših stvari praštanje, tako da niko od nas ne treba da bude zlopamtilo i da se sećamo prošlosti. Činjenica je da, ako nije bila dobra, treba da se promeni, a ne da sve radimo po starom - zaključila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading