Dara Bubamara dala svoj sud: EVO KOJI ZADRUGAR MOŽE BITI VELIKA ZVEZDA!

Autor: alo.rs

Zabava

26.08.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako trenutno Kristina Kija Kockar beleži najveći uspeh u karijeri od svih ostalih učesnika rijalitija "Zadruga", pevačica Dara Bubamara smatra da ona nije ta koja će najduže trajati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Aug 25, 2018 at 2:06pm PDT

- Svima pružam podršku i lično sve to što se dešava sa njima gledam kao trend i tržište koje taj trend prati. Pa pogledajte koliko pevača i repera je prošlo u poslednjih 25 godina i sada ih nema nigde. Previše, zaista, da ne nabrajam, od Dr Igija do grupe „Luna“. Sve dok ljudi dolaze i plaćaju ulaznicu za Kijine nastupe, znači da nešto vredi. Što se tiče "Zadruge", rekla sam i čvrsto stojim iza toga da je Sloba Radanović jedini koji uz dobre pesme ima budućnost velike zvezde. Dečko ima fenomenalan izgled, predivan glas i to ne može da mu se oduzme nikada. Poštujem ga i smatram da zaslužuje uspeh. Svi ostali su, po mom skromnom mišljenju, samo trenutni.
RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba Radanović i Kija Kockar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
duki

26.08.2018 17:44

Posteno i istinito receno. Hvala za iskrenost i istinu.

Odgovori 13 0